sadf
sadf

Slik blir Boyzone-Stephens begravelse

- Vi skal gi han den beste avskjeden noensinne.

Boyzone planlegger en hyllest til Stephen Gately i hans begravelse lørdag.

COMEBACK: Før jul i fjor var «Boyzone» på plass i Oslo for å delta på innspillingen av «Senkveld». Nå er bandet i sorg etter at Stephen Gately døde.
COMEBACK: Før jul i fjor var «Boyzone» på plass i Oslo for å delta på innspillingen av «Senkveld». Nå er bandet i sorg etter at Stephen Gately døde.

Gatelys manager Louis Walsh lover å gi vennen den beste avskjeden noensinne i seremonien som planlegges av bandkollegene Ronan Keating, Shane Lynch, Keith Duffy and Mikey Graham.

Henter Gately på Mallorca

- I Irland har vi tradisjoner for at begravelser kan være både glade og triste. Vi skal gi han den beste avskjeden noensinne, uttaler manageren ifølge kjendisnettstedet Bang Showbiz.

- Guttene drar til Mallorca og henter ham til Dublin. De blir sammen med ham hele natten. Moren hans sier han ikke vil være alene. Guttene bestemmer alt, de er hans beste venner, legger han til.

Stjernespekket begravelse

Gruppa skal også bære kisten sammen med to av Stephens familiemedlemmer. De vurderer også hva de skal synge i begravelsen, som blir stjernespekket.

Medlemmer fra Take That, Westlife, Elton John og hans partner David Furnish er blant de som har meldt sin ankomst.

- Vi tror det blir en veldig følelsesladd seremoni og en musikalsk hyllest til hans talent, sier en talsmann for familien.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 22.10

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)