Dansgutta
Dansgutta

Til alle gutter og menn!

- jeg har stor tro på at Danceworkout er en time menn har godt av, det er enormt bra trening og det er ikke nødvendigvis bare feminint.

Therese Cleve er vår danseinstruktør og Danceworkout trener. Hun har nå testet ut denne treningsformen på menn. Danceworkout er hard trening med fokus på bevegelighet, kondisjon, koordinasjon, musikk og rytme.

Mas om dansekurs

Når det gjelder menn, vet jeg det er mange som synes at kona maser for mye om å være med på dansekurs, sier Therese. Ofte føler menn at de er stive som en stokk og uten rytme, og kanskje skulle de ønske at de turte være med på gruppetimer der flertallet er kvinner.

Bli bevisst kroppen din!

Therese har stor tro på at Danceworkout er en time menn har godt av. Gjerne kombinert med annen trening.

- Vi ser at veldig mange menn er utrolig stive til tross for at de trener mye. Som regel har de mest fokus på det å trene styrke og kondisjon. De glemmer bevegeligheten, som er med på å forebygge stivhet og belastningsskader.

Jeg ønsker at så mange som mulig skal bli mer bevisst på kroppen sin, sier Therese

Etter og ha erfart at det stort sett er kvinner som dukker opp på timene mine, ble jeg nysgjerrig på å teste ut dette bare på menn.

Hvordan det gikk kan du se på God morgen Norge på mandag kl 08.10.

Mestringsfølelsen

Etter mange års erfaring fra konkurransedans og med erfaring fra undervisning, show og ikke minst min rolle i 4 sesonger av «Skal vi danse», er det viktig for meg å formidle hva Ballroomdans og teknikk som trening kan gi deg, forteller Therese Cleve.

Mange ønsker å kunne danse og ønsker å tørre å slippe seg løs på dansegulvet. Det hele dreier seg om trygghet.

Tryggheten kommer ikke av seg selv, du må gi det en sjanse og deretter kommer mestringsfølelsen og ikke minst gleden ved å kunne bli mer bevegelig, sier Therese.

Les mer om Thereses Danceworkout og andre dansekurs her!