rikke x factor
rikke x factor

Se X Factor-finalistene i Fame-rus

Den røde løperen bugnet av sangglade og ekstatiske X Factor-finalister. Se video!

30 år etter originalfilmen rullet over kinolerretet herjer nok en gang «Fame»-feberen med en ny film skodd over samme lest. På Colosseum kino i Oslo strømmet derfor oppspilte kjendiser til premieren. Se video ovenfor!

Se også: Her er verdens drøyeste musikkvideoer

X Factor-begeistring

Selv om mange nostalgikere fant veien til kinosalen er det tydelig at en ny generasjon også har fått øynene opp for den fengende filmen. Fra den yngste gruppen av X Factor-finalistene stemte Rikke Lie velvillig i det verdenskjente tittelsporet til Fame «a cappella» i inngangspartiet til Colosseum.

- Mange av yndlingssangene mine er derfra. Spesielt gleder jeg meg til «Out here on my own», sier medfinalist Pernille Svensen Øiestad og synger de første linjene i sangen av Irene Cara.

Ikke alle som møtte opp hadde et sterkt forhold til «Fame» på forhånd, men allikevel hadde gutta i X Factor-gruppen «No Name - No Fame» troen på at de ville kjenne seg igjen i filmen.

- Jeg har faktisk ikke sett originalfilmen, men jeg tror den handler mye om det samme som vi går igjennom nå. Det å plutselig bli kjendiser, sier en i gjengen.

(Artikkelen fortsetter nedenfor bilder.)

Se også: Lover naknhet i «Xtra Factor»

FORHÅPNINGSFULLE: Gutta i X Factor-gruppa «No Name - No Fame»
  mener det kan vær en likhet mellom deres skjebne og «Fame»-historien.
FORHÅPNINGSFULLE: Gutta i X Factor-gruppa «No Name - No Fame» mener det kan vær en likhet mellom deres skjebne og «Fame»-historien.

Se også: Brukte briller - fikk rollen som MacGyver

Trigget håp i kjendisene

Mira Craig elsker at «Fame» skaper et univers fullt av håp for folk som vil nå sine tilsynelatende uoppnåelige drømmer og trekker også paralleller til X-Factor. Eventyrlysten til tidligere Migrapolis-programleder later også til bunne i nettopp denne filmen.

- «Fame» var min favorittserie da jeg var barn og serien gikk på STV 1. Jeg begynte å drømme om å dra til New York, for Leroy var min store helt da, sier NRK-programleder og reporter Noman Mubashir.

Som ung og lett påvirkelig innrømmer kjendisene at de ble svært revet med av klesstilen og hårfrisyrene fra den spretne serien.

- Jeg er vokst opp med «Fame», så jeg hadde skulderputer og rottehale den gangen, sier Hotel Cæsar-skuespiller Marianne Westbye med et smil.

Selv om de fleste hadde hodet fullt av forventinger og gode minner, var det en heller roligere Pia Haraldsen som hadde tankene sine en helt annen plass.

- Det går veldig bra med kjærlighetslivet mitt for tiden, og jeg er veldig forelsket. Det er litt trist å ikke kunne ha med kjæresten på ting som dette, avslutter Pia som gleder seg til å kunne avsløre kjæresten om en måneds tid.

Se også: Har ditt kjærlighetsforhold gått i denne fellen?

Se også: Baywatch kansellert etter første sesong

Se flere godbiter på waschera.no