Harry Redknapp  (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)
Harry Redknapp (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)

Redknapp: - Pompey-fans som buer er idioter

Tottenham-manageren med klar beskjed til Portsmouth-supporterne før han returnerer til Fratton Park.

Portsmouth får besøk av Tottenham lørdag. Det kan bli en tøff dag for Tottenham-manager Harry Redknapp, som kan vente seg alt annet enn en varm velkomst av hjemmefansen som ikke har tilgitt at han flyttet til London.

Redknapp mener at Portsmouth-fansen er idioter hvis de buer på ham.

- Bryr meg ikke om disse idiotene
Den tidligere Pompey-manageren, som førte klubben til FA-cup seier i 2008, har fortsatt sterke følelser for Portsmouth og han mener at fansen må huske det han gjorde for klubben.

- Folk med litt fornuft vil se hva jeg har gjort for klubben. Fra bunnen av Championship til toppen av Championship det første året jeg var der, og til å bli en av de sju-åtte beste i Premier League. Vi vant FA-cupen og vi hentet spillere med kvaliteter klubben neppe vil se igjen. Hvis det er personer som er dumme nok til å rope nedlatende ord til meg er det deres problem. Etter min mening bør de få hodene sine undersøkt. Jeg bryr meg ikke om disse idiotene. Det finnes nok gode mennesker i klubben som jeg kjenner svært godt og som setter pris på det jeg gjorde. Det er det som betyr noe for meg, sier Redknapp ifølge Goal.com.

Ingen vakter
Spurs-sjefen avkrefter også at han skal ha med seg sikkerhetsvakter til Fratton Park.

- Nei, jeg skal ikke ha vakter. Jeg trenger ikke det. Jeg kan ta vare på meg selv, det er ikke noe problem.

Pompey er på sisteplass i Premier League med bare tre poeng på åtte kamper. Tottenham har imponert så langt og er nummer tre med 16 poeng på like mange kamper.