Jerry Seinfeld klar med ny serie

Det har gått elleve år – men nå er han tilbake.

Denne gangen er det ikke ungkarslivet i New York Jerry Seinfeld skal ta for seg. Her skal det nemlig dreie seg om gifte par, skriver TT Spektra.

Seinfeld er opphavsmannen og skal produsere serien «The Marriage ref»; en dokusåpe der gifte par får hjelp av en upartisk dommer til å løse uenigheter.

Tanken er at regionale TV-versjoner skal spilles inn i ulike land.

– Det startet med at jeg hadde en disputt med min kone mens en venn av oss var til stede. Han spurte om han skulle gå, men jeg sa: «Nei, du får bestemme hvem av oss som har rett eller feil». Etterpå tenkte jeg: «Slik bør alle ekteskap være, alle burde han en dommer som kommer inn og avgjør hvem som har rett», mener Seinfeld.

Han understreker at drivkraften er humor, og han mener konseptet kommer til å fungere i mange land.

Etter elleve år ble hele Seinfeld-gjengen nylig gjenforent. Både Kramer, George, Elaine, Jerry og Newman dukket opp i en episode av Larry Davids serie «Curb Your Enthusiasm».

– Det var uvirkelig. Dessuten har jeg vent meg til å jobbe en time om dagen, som standupkomiker. Plutselig ville de at jeg skulle være på innspillingen klokka sju på morgenen. Jeg tenkte: «Sju! Hva i all verden skal vi gjøre så tidlig?» (©NTB)