Den mistenkte etter drapet på Marine Vik Magnussen går fri i sitt eget hjemland. Nå krever støttegruppen for Martines rettigheter at tas opp på et internasjonalt plan, slik at mistenkte ikke kan rømme hjem for å unngå straffeforfølging.  (Foto: Privat/SCANPIX)
Den mistenkte etter drapet på Marine Vik Magnussen går fri i sitt eget hjemland. Nå krever støttegruppen for Martines rettigheter at tas opp på et internasjonalt plan, slik at mistenkte ikke kan rømme hjem for å unngå straffeforfølging. (Foto: Privat/SCANPIX)

Jakter på den mistenkte

Venninnene til Martine Vik Magnussen har opprettet en facebookgruppe som til nå har fått over 60 000 «underskrifter». Onsdag sendte TV 2 en dokumentar om denne saken.

Se «Jakten på den mistenkte» på TV 2 Sumo - Vi vil at UD skal bruke den makten de har, sa Hedda Homme til God morgen Norge. Hun og tre venninner av drepte Martine Vik Magnussen, har opprettet en Facebook-gruppe, for å sette fokus på drapet på Martine som skjedde i London i mars 2008. Kjempestor pågang Etter at Dokument 2 på TV 2 i går sendte dokumentaren «Jakten på den mistenkte», om drapet på Martine, har ta