FENOMEN: Tidligere Real stjerne Ronaldo sammen med Zinedine Zidane. (Foto: BORIS HORVAT/AFP)
FENOMEN: Tidligere Real stjerne Ronaldo sammen med Zinedine Zidane. (Foto: BORIS HORVAT/AFP)

- Benzema må si minst mulig og score mål

Fotballfenomenet Ronaldo kommer med råd til Real Madrids spissjuvel Karim Benzema.

Real Madrids franske stjerneskudd Karim Benzema (21) møtte tirsdag sitt barndomsidol Ronaldo (33) på Bernabeu og fikk raskt råd fra den brasilianske fotballegenden.

LES OGSÅ: Benzema skaper splid i Real Madrid

- Jeg har fulgt Benzema fra Brasil og sett at han gjør det bra. At han spiller på dette nivået er vidunderlig, sier Ronaldo til Real Madrids hjemmeside.

Benzema må si minst mulig, og score mål!

Har fått pepper
Benzema har imidlertid fått mye pepper i spanske medier blant annet for sine uttalelser om at han ikke liker å spille sammen med Raul på topp.

Også det har Ronaldo fått med seg.

- Benzema må si minst mulig, og score mål. Raul, Cristiano Ronaldo og Kaká vil gi ham mange pasninger, slik at han kan score de målene som vil alle kan nyte, sier Ronaldo.

Sjekk fakta om Karim Benzema i altomfotball.no

- Kan ikke kopiere Ronaldo
Ronaldo scoret 104 mål på 177 offisielle kamper for Real Madrid i løpet av sine fire sesonger for den spanske storklubben.

Benzema innrømmer at han har drømt om å møte den legendariske angriperen helt siden han var en liten gutt – men ønsker ikke å bli en Ronaldo-kopi i Real.

- Jeg spiller ikke på samme måten, og er ikke god nok til å spille slik som han gjorde. Jeg vet ikke om jeg kan matche det han gjorde i Real, men forhåpentligvis så klarer jeg det, sier Benzema.

SJOKKERER FANSEN: Karim Benzema skal ifølge spanske medier like dårlig å spille sammen med Raul på topp. (Foto: MIGUEL RIOPA/AFP)
SJOKKERER FANSEN: Karim Benzema skal ifølge spanske medier like dårlig å spille sammen med Raul på topp. (Foto: MIGUEL RIOPA/AFP)

MINFOTBALL: Blir du nummer 34.000?

- Vi se Real i finalen
Ronaldo vil ta turen til Spania igjen i mai om Real Madrid får spille Mesterliga-finalen på sin egen hjemmebane Bernabeu.

- Real Madrid kan forhåpentligvis komme seg til finalen i Mesterligaen. Om det skjer, så vil jeg være tilstede på tribunen å heie laget frem til seier, slår Ronaldo fast.

PS: Ronaldo har i brasilianske medier fått mye kritikk for å være utrent og ute av form i høst. Men brassen har vist at han fremdeles vet hvor målet står. Han har svart på kritikken ved å score 19 mål på 31 kamper etter overgangen til Corinthians.