Potter-skuespiller gruer seg til slutten

Robbie Coltrane, den skotske skuespilleren som har rollen som Rubeus Gygrid i Harry Potter-filmene, er bekymret for at filmserien nærmer seg slutten.

– Jeg tror at de siste dagene kommer til å bli ganske vanskelige, sier han med referanse til den siste filmen som er i innspurten nå, nemlig «Harry Potter og Dødstalismanene».

– Det er pussig. Jeg snakket med et par av de voksne under innspillingen om dette. Og alle sa – «Jøss ja, det kommer til å bli vanskelige for ungene». Så endte det med at alle, både menn og kvinner, sa: «Men det blir ganske tøft for meg også», sier 59-åringen til ukebladet Radio Times.

I et annet intervju var han også ærlig når det gjaldt slutten på Potter-filmene.

– Jeg er ikke George Clooney. Jeg må virkelig ikke bane meg vei gjennom et berg av filmmanus hver morgen for å finne veien til frokostbordet, sa han til den skotske avisa Daily Record.

– Jeg er lei meg for at Harry Potter-filmene tar slutt da det innebærer at du må ta farvel til en gjeng med mennesker som du er blitt venner med opp gjennom årene. Men også fordi du går glipp av en fast inntekt. Du får ikke så mye av det i skuespillerverdenen, sa han. (©NTB)