Cristiano Ronaldo (Foto: Scanpix/WENN)
Cristiano Ronaldo (Foto: Scanpix/WENN)

Ronaldo oppdaget ikke at Porschen ble stjålet

Cristiano Ronaldo har mistet kontrollen over sin egen bilpark.

Folk flest hadde nok oppdaget at sin rådyre Porsche forsvant fra garasjen.

LES OGSÅ: Ronaldo inviterer til «flyttesalg»
LES OGSÅ: Ronaldos nye glis

Men ikke om du heter Cristiano Ronaldo, og kjøper nye sportsbiler omtrent annenhver måned.

Ble stjålet
For da Cristiano Ronaldo flyttet til fra Manchester til Spania ville han selge noen av sine luksusbiler hos bruktbilselgeren Auto Trader: En svart Porsche Carrera 2 Tiptronic S, en Porsche Cayenne, to Bentleys og en Audi R8.

Fem uker senere ble imidlertid den førstnevnte Porschen, med en brukbilpris på rundt én million norske kroner, oppdaget på en oppsamlingssplass for stjålne biler i Stockport utenfor Manchester.

Politiet hadde funnet den stjålne bilen og plassert den der. En Manchester United-fan oppdaget bilen, og kjente den igjen som Cristiano Ronaldos, skriver Aftonbladet.

SELGER BILEN: En slik Porsche - i sort - selger nå Cristiano
  Ronaldo. (Foto: JOEL SAGET/AFP)
SELGER BILEN: En slik Porsche - i sort - selger nå Cristiano Ronaldo. (Foto: JOEL SAGET/AFP)

Her har 34.000 masse moro - gratis

Ingen anelse
Det viste seg senere at fotballstjernen ikke hadde anelse om at sin rådyre Porsche var blitt kapret av kjeltringer, og hadde ikke meldt den stjålet.

Nå rapporteres bilen å være tilbake hos Auto Trader – klar til salg igjen. Portugiserens Porsche, som nå er tilbake hos eieren, er til salgs sammen med en loggbok med Ronaldos autograf.

Ronaldos Porsche har en toppfart på over 300 km/t, og en motor som yter 3,9 liter. Superbilen gjør 0-100 km/t på 5,4 sekunder - med automatgir!