Lise Mæland er en av «X Factor» finalistene.
Lise Mæland er en av «X Factor» finalistene.

«X Factor»-Lise er mentalt forberedt på å ryke ut

Men hun lover å gjøre alt for å vinne.

Sist uke måtte Lise Mæland kjempe i duell mot Reaching Horizons for å berge plassen i «X Factor».

Vil få publikum til å grine

Lise fikk dommernes støtte etter duellen var overstått, og ble sikret minst enda en uke i den knallharde sangkonkurransen.

Lise er nå fast bestemt på å ikke havne i duell i kveld. Hun skal synge «No Air» av Jordan Sparks og Chris Brown, og lover publikum et godt show.

- Det skal bli veldig bra - jeg skal få alle til å begynne å grine, ler hun.

Mentalt forberedt på å ryke ut

TV 2 høstet kritikk fordi Lise måtte synge helt til slutt - etter pausen med nyheter og vær - slik at publikum ikke fikk like god tid til å stemme på henne som de andre deltakerne.

- Jeg er mer mentalt forberedt på å gå ut nå enn før. Jeg har hatt den dårlige følelsen én gang allerede og det er ikke noe gøy, sier hun.

Lise forteller videre at hun er glad over at de elleve gjenværende deltakerne i kveld skal fremføre sine sanger i den første timen før pausen.

Har «X Factor»-tanker i hodet hele tiden

Lise kommer egentlig fra Sandefjord, men har nylig flyttet til hovedstaden. I de siste dagene har hun forsøkt å slappe av, til tross for at hun er i en hektisk periode.

- Uka er travel, men også veldig avslappende. Jeg har hatt noen dager fri og hengt med venner, men man har jo «X Factor»-tanker som går i hodet hele tiden, sier hun.

Se hvordan det går med Lise og de andre «X Factor»-deltakerne i kveld klokken 20.00.

Se «X Factor» fredager klokken 20.00 på TV 2!

Les mer om «X Factor» her!