Lohans familiejuveler

Lindsay Lohan designer smykker for å sikre familien sin.

Skuespilleren, som har slått seg på motedesign, har skapt en serie med glinsende tilbehør som hennes mor Dina kan gå med for å gi henne en god følelse når hun legger ut på lange flyreiser – uten datteren. Det kom for en dag da Dina ble sett med en diamantring på ringfingeren sin.

– Lindsay designet faktisk den ringen. Vi har en greie sammen. Når jentene mine tar fly og vi forlater hverandre, så gir vi hverandre saker som kabbalaarmbånd eller andre lykkebringere. Så hun satte denne på meg sist hun dro. Hun designet ringen og dette halsbåndet også. Og jeg ga henne det jeg hadde på meg. Er ikke det sprøtt? sier Dina Lohan til det amerikanske magasinet OK!.

Moren har også forsvart sin datter som er blitt offentlig kritisert for Emanuel Ungaro-klærne hun viste under Paris Fashion Week, og sier at datteren er et «moteikon».

– Det er tåpelig. Lindsay må bare fortsette med det hun gjør og det vil selge. Jeg vet at Lindsay er et geni når det gjelder det hun driver med og jentene elsker henne. Ungene bryr seg ikke. Jeg pleide å si til Lindsay at hun skulle være seg selv når hun var gjest i et prateprogram på TV. For du kan se om en person driver med deg eller ikke. Om du er ærlig, så vil du være ærlig. Folk leser kroppsspråket ditt, og de skjønner det du mener, så vi lar det bare stå til. Jeg bryr meg egentlig ikke, sier Dina Lohan. (©NTB)