Calle frier
Calle frier

«Jakten»-Sølvi:
- Jeg er ingen bitch

«Jakten»-Sølvi slår tilbake mot ryktene.

- Det var Sølvi som var problemet. Vi har god kontakt, men er veldig forskjellige. I tanker, handlinger og i det verbale, sier den utstemte «Jakten»-deltakeren Signe Grongstad til «God kveld Norge».

I gårsdagens program kunne vi se at Signe ble sendt hjem av bonden Calle Breen og «God kveld Norge» kunne vise de dramatiske bildene av Signe som besvimer i Katrine Moholts armer.

- Var lei meg i går

Signe gikk senere ut å sa at hun følte hun ble kvalt og at det var vanskelige forhold med en av frierne i gruppa. Nå slår Sølvi Heggdal tilbake.

- Jeg var ekstremt lei meg og trist i går. Jeg ble hausset opp og gjort bitchy i flere artikler på nett. Men jeg er ikke bitchy i det hele tatt. Vi andre frierne kjenner oss ikke igjen i verken krangling eller konflikter. Det er dårlig gjort og fremstile oss slik, sier hun.

Sølvi
Sølvi

Ville vise frem brystene

Signe på sin side mener Sølvi må ta en del av skylden for at hun ikke trivdes på gården.

- Jeg mislikte når Sølvi var vulgær. Hun hadde blandt annet på seg en fantastisk genser med bilde av dattera si på. «Bollekinn», sa hun plutselig, og alle skjønte at hun sa det for å vise frem at hun har store bryster. Det er helt greit. Jeg sa bare at jeg sto ikke først i køen når det gjaldt det, men jeg trodde det var det du har mellom øra som betyr noe i denne settingen, sier Signe.

Sølvi kjenner seg ikke igjen i situasjonen.

- Det er ei stor t-skjorte med bilde av meg selv og datteren min på. Hadde i villet vise puppene mine så hadde i selvfølgelig hatt på meg en trang singlet, for i denne store skjorta vises de ivertfall ikke, sier hun.

- Noen kaller meg sikkert vulgær

Sølvi er enig i at hun er annerledes enn Signe.

- Jeg er bare sånn og det blir litt koffertprating på meg. Noen kaller det sikkert vulgært. Men da kunne Signe kommet å snakket med meg hvis hun hadde et problem. Vi er ekstremt forskjellige. Synes hun jeg er vulgær er jeg mer en sprudlende og flørtende type. Egentlig er jeg veldig beskjeden - jeg har det bare i kjeften, ler hun.

- Men jeg synes hun burde konfrontert meg med den konflikten hun hadde. En konflikt for meg er munnhoggeri mellom to personer. Det har vi ikke hatt. Jeg følte at jeg var tilbake på ungdomsskoleelever igjen altså.

- Sølvi dominerte gruppa

Signe på sin side mener Sølvi dominerte gruppa.

- Det skal jo være litt intriger i et TV-program. Noen var ekstra aktive på den fronten. Jeg føler at jeg ikke kom Calle nær nok, men jeg fikk snakket med Calle om dette og det var godt. Det er ikke så enkelt å vise følelser når noen dominerer såpass kraftig. Det ble litt mye, men vi er ikke uvenner nå, understreker Signe.

- Det eneste som kom fram er at Signe er veldig betatt av Calle og det er hun som viser mest følelser av oss frierne. Vi andre var mer laidback, sier Sølvi.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 22.10

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)