– Perry vil introdusere Brand for foreldrene

Det første møtet med sine kommende svigerforeldre, er nok noe de fleste gruer seg til.

Men for den kontroversielle britiske moromannen, skuespilleren og radioprateren Russell Brand er det nok hakket mer utfordrende enn for de fleste, skriver den britiske tabloidavisen The Sun.

Han er nemlig blitt sammen med den amerikanske sangeren Katy Perry, som kommer fra et meget kristent hjem.

Perry skal ifølge samme publikasjon være oppover ørene forelsket i Brand, og nå vil hun at han skal treffe foreldrene, pastor Keith Hudson og Mary Hudson.

– Katy er helt forgapt i Russell og han har det på samme måte. Foreldrene er svært kristne, men Katy er sikker på at når de først har blitt vant til ham, vil de godkjenne Russell. Men hun vil gjerne ha overstått det første møtet så fort hun kan. Keith og Mary er dedikerte til kirken og tanken på at ekteskapet er en institusjon er sentral i deres tro, sier en kilde til avisen.

– De er generelt glad på datterens vegne, men vil gjerne treffe Russell for å se om han er like passende for datteren som Katy påstår, sier kilden videre.

Katys pastorpappa leder en menighet i Temecula, sør for Los Angeles, og han kan vie par som ønsker å bli mann og kone, melder The Sun videre. (©NTB)