DETALJERIK:   Mange lurer på hvorfor den var så dyr. Om man zoomer inn på den, så ser man mange rare detaljer som urin og gørr, forteller Jørgen.
DETALJERIK: Mange lurer på hvorfor den var så dyr. Om man zoomer inn på den, så ser man mange rare detaljer som urin og gørr, forteller Jørgen.

Feiret ekstrem slanking med toalett-tatovering

En særdeles snodig tatovering markerte et vendepunkt i Jørgen Nordhøys liv. Se bilder!

Selv om tatoveringen har fått svært lunken mottakelse av hans nærmeste nekter Jørgen (21) å fjerne den bemerkelsesverdige toalett-tatovering fra underarmen.

Se også: Tatoverte seg på direkten

Inspirerende porselen

Den da 18 år gamle grongingen så seg lei av å leve et usunt liv med problemer med overvekt. Dermed tatoverte han et fargerikt, brennende toalett på armen som en påminnelse om hans vendepunkt i livsstilen.

- Jeg var dyrisk feit og stygg før i tiden, så jeg bestemte meg for å gjøre noe med det. Den datoen jeg begynte å gjøre om livet mitt tok jeg også tatoveringen, sier Jørgen til waschera.no.

Etter over tre timer i tatoveringsstolen og 3500 kroner fattigere ble den detaljerte tegningen umiddelbart en yndling for Jørgen. Allikevel var den litt vanskeligere å svelge for resten av slekten.

- De fleste av familien ville ikke kommentere det. De andre lot som de syntes det var kult, og mange forstod ikke poenget med den, legger han til.

Se også: Tatoveringer til skrekk og advarsel

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet.)

FØR OG ETTER: Intenst målbevisst slanket Jørgen vekk 40 kg på ett år. (Bildet til venstre er fra ett år siden og bildet til høyre er en oppdatert og slankere Jørgen.)
FØR OG ETTER: Intenst målbevisst slanket Jørgen vekk 40 kg på ett år. (Bildet til venstre er fra ett år siden og bildet til høyre er en oppdatert og slankere Jørgen.)

Ugjenkjennelig for venner

I et halvt år isolerte den målbevisste gutten seg og hadde en knallhard selvdisiplin med intens trening, slavisk diett og sunnere søvnmønster.

- Nære venner kjente meg ikke igjen. Før var jeg 105 kg, og jeg slanket meg ned til 65 kg. Jeg er 181 høy og nå er vekten stabilisert på 75 kg, sier den sprudlende nordmannen.

Nå ser det ut til at Jørgen ikke bare har tenkt til å skaffe seg en ny tatovering, men også utvide toalett-tatoveringen.

- Bygge på? Kanskje. Fylle opp om den blekner? Ja, helt klart! Jeg forguder den, og synes den er aller tøffest i verden, avslutter han.

Se også: Våknet med penis-tatovering

Se også: Tatoveringer som gikk galt

Se også: Lurt trill rundt av tatovør

Se flere godbiter på waschera.no