Bryne trener Mons Ivar Mjelde.
Bryne trener Mons Ivar Mjelde.

Mjelde på kanten av stupet

Bryne og Mons Ivar Mjelde trengte sårt tre poeng i lokaloppgjøret mot opprykksjagende Haugesund.

Bryne-Haugesund 0-1

Bryne (TV 2 Sporten): Gjestenes toppscorer Thomas Sørum, ville det annerledes. I det 24 minutt snek han seg på baksiden av Bryne-forsvaret. Enkelt stanget han gjestene i ledelsen via stolpen.

Haugesund hadde store sjanser også før scoringen. Svein Tore Brandshaug spilte lekent fri Dag Roar Ørsal, som fra skrå vinkel avsluttet hardt med utsiden. Ballen strøk på feil side av stolpen.

Se målet fra kampen øverst i artikkelen

Hjemmelagets største sjanse før hvilen kom da Haugesund-keeperen ikke maktet å holde et enkelt innlegg fra venstre. Ezekiel Bala kom stormende mot den løse ballen, men satte returen i venstrearmen til den utrusende keeperen.

Bryne trykket voldsomt på etter pause, men var ineffektive foran mål. Innbytterne Kai Ove Stokkeland og Aram Kahlili, brente to gode scoringsmuligheter mot tampen. Brynes trener Mons Ivar Mjelde mener laget scorer for lite mål.

- Det er ofte slik når et lag kjemper i motgang. Da blir det ofte stang ut, i stedet for stang inn, sier Mjelde. Treneren innrømmer at situasjonen er prekær.

- I og med at vi har to bortekamper igjen er vi nødt for å vinne minst en av dem. Men vi er langt fra en slagen gjeng. Vi har god tro på at vi skal berge plassen, avslutter Mjelde.

Tromsdalen og Mjøndalen vant begge sine kamper. Det medførte at Bryne nå befinner seg på nedrykksplass. Det er kun et poeng opp til HamKam på sikker plass. De tapte sitt oppgjør bort mot Notodden med 3-2.