OPTIMIST: Anders Fältnäs tror Fyllingen kan overraske mot Paris Handball. (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)
OPTIMIST: Anders Fältnäs tror Fyllingen kan overraske mot Paris Handball. (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)
fck fyllingen (Foto: TV 2/)
fck fyllingen (Foto: TV 2/)

Anders Fältnäs refser spillerne sine etter FCK-tapet

- Gjorde alt vi ikke skulle, sier Fyllingen-treneren.

FCK-Fyllingen 35-21

Se noen av målene fra kampen øverst i saken

København (TV 2 Sporten): Fyllingen scoret det første målet i Farum Arena, men derfra og ut handlet det meste om FCK. Etter ni minutter ledet det danske stjernelaget 5-1. Utover i omgangen var forskjellen blitt så stor at hjemmelaget valgte å hvile sine mest profilerte spillere.

- Jeg er kjempeskuffet, sier Fyllingen-trener Anders Fältnäs.

Fältnes mener spillerne gjorde alt annet enn å følge kampplanen.

- Vi får en utrolig dårlig start. Vi skyter på dårlige muligheter, og da scorer du ikke på en verdensklassemålvakt som Kasper Hvidt, sukker svensken.

Han innrømmer at Fyllingen må spille langt over evne dersom det skal bli poeng på bortebane i Mesterligaen.

- Håpet i dag var å holde matchen jevn i 20 minutter. Skal vi vinne må vi være kyniske og fantastisk disiplinerte. Det er vi ikke, konstanter svensken.

Drange viste seg frem
I motsatt ende herjet Thomas Drange med tidligere lagkamerater. Siddisen har fått en tøff start på profftilværelsen, men mot Fyllingen viste Drange hvorfor FCK hentet ham til den danske hovedstaden.

- Jeg er superfornøyd med Thomas. Vi vet hva han kan, og han vil få nok av spilletid i løpet av året, forteller FCK-trener Magnus Andersson.

24-åringen fra Stavanger synes synd på sine tidligere lagkamerater.

- Det var tydelig at de var svekket. Svend Magnus (Pettersen) og Torbjørn (Aamelfot) har vært de mest sentrale spillerne så langt denne sesongen. I tillegg måtte Gjeitrem gi seg etter et kvarter, sier Drange.

Ilddåp for Fyllingens unggutter
I fraværet av Pettersen og Aamelfot fikk flere unggutter smake på Mesterliga-spill. Fältnes trekker frem Eivind Tangen og Iben Hvidsten etter kampen.

- I annen omgang valgte jeg å gi ”ungtuppene” muligheten. Jeg synes det var en bra anledning for dem. Eivind Tangen og Iben Hvidsten gjør begge godkjente Mesterliga-debuter, sier Fältnäs.

Etter at Kasper Hvidt hadde ribbet Fyllingen-spillerne for selvtillit kom landslagskeeper Steinar Ege inn for å gjøre vondt verre.

- Kampen ble i grunn som forventet. Fyllingen er et ungt lag, og det er tydelig at de mangler et par kilo fortsatt. Fyllingen følte vel seg litt sånn som vi gjorde mot Ciudad Real sist, sier Ege.

Tre tap på rad i serie og cup er uvant kost for fjorårets seriemester. Fältnäs mener mye av sesongen avhenger av neste seriekamp.

- Det blir en nøkkelkamp for oss mot Drammen på onsdag, sier svensken.

Straffeekspert Eivind Tangen viste seg tilliten verdig i møte med landslagsveteran Steinar Ege etter pause.

Se hvilket triks unggutten dro frem av ermet denne gang i videovinduet under:

353175