Levi Johnston i Playgirl

Levi Johnston (19), som fikk barn med datteren til den tidligere republikanske visepresidentkandidaten Sarah Palin, skal kle av seg for magasinet Playgirl.

For å forberede seg på fotoopptaket, trener Johnston tre timer daglig, seks kvelder i uka i et treningsstudio i Anchorage med en lokal kroppsbygger, melder nyhetsbyrået AP.

Johnston fikk sønnen Tripp med Palins 18 år gamle datter Bristol.

Bildene kan bli en flau historie for Palin, som ofte er nevnt som en mulig presidentkandidat i 2012. Hennes memoarer, «Going Rogue,» blir gitt ut neste måned og forhåndsbestillingene har allerede gjort den til en nasjonal bestselger.

Rett etter at senator John McCain valgte Palin som sin visepresidentkandidat i august 2008, ble Johnston dyttet ut i rampelyset da hun brått kunngjorde at hennes ugifte datter var gravid – og at paret ville gifte seg.

Levi Johnston og Bristol Palin gikk fra hverandre etter at gutten ble født i desember. Etter det har det vært et anstrengt forhold mellom de to familiene, spesielt når det gjelder besøksrett.

Johnston har også forsøkt å lansere en mulig karriere som modell eller skuespiller og har tilbrakt tid i New York og Los Angeles. Hans første TV-reklame var for pistasjnøtter og ble vist denne uka. (©NTB)