Hallvard_Flatland_dansepart (Foto: Thomas Reisæter)
Hallvard_Flatland_dansepart (Foto: Thomas Reisæter)

Hallvard hyller Alexandra

- Hun tar aldri feil, sier danseløven.

- Det er sånn en paso doble skal være. Dette var dagens beste paso! sa en ekstatisk Trine Dehli Cleve etter at Hallvard Flatland og Alexandra Kakurina hadde danset seg igjennom kveldens siste dans.

- Det er et eventyr

Tyrefekteren selv var ekstremt fornøyd med tilbakemeldingene.

- Det er et eventyr hver gang det går bra. Jeg sender alle komplimenter videre til Alexandra, sier han og smiler til sin dansepartner.

- Jeg gjør bare som hun gir beskjed om, jeg sier ingenting og jeg mener ingenting. For hun tar aldri feil.

Tar bare bittelitt kred selv

For Hallvard er ekstremt beskjeden på egne vegne når det kommer til dans. Når han blir konfrontert med det, drar han litt på det. Han kan kanskje ta bittelitt kred.

Men:

- Det er jo hun som får frem alt det gode i meg. Dersom jeg står fast, finner hun alltid nye vinklinger for meg og hjelper meg frem.

Gir seg aldri

Skal vi tro Alexandra er Hallvard en god elev.

- Han står på! Han trener 10 timer om nødvendig og går aldri ut av dansesalen uten at jeg har sagt at vi er ferdige, smiler hun og legger til.

- Noen ganger sier han selv at vi da skal gå igjennom en gang til før vi går.

Kunne ikke gå - fryktet dansen

I sin danseblogg gjorde Hallvard alle sine fans bekymret i uken som gikk med å fortelle om en skade han slet med, en som var så ille at han rett og slett ikke kunne gå, og i hverfall ikke danse.

Les mer: Så stivnet smilet...

- Det har murret bak i låret lenge og etter en tre timer lang treningsøkt og påfølgende lunsj kunne jeg nesten ikke gå. Jeg kastet meg på telefonen til fastlegen min som gav meg en, vel oksekur får jeg vel si nå som vi danser paso. I tillegg fikk jeg time hos kiropraktor. Den kiropraktoren tar jeg bølgen for, han løste problemet mitt med en gang, smiler Hallvard.

Les alt om «Skal vi danse» her.