tv2logo
tv2logo

Pengekutt raserer TV 2-sendingene

Sjekk de vanvittige programmene som kommer.

Etter de siste kuttene i TV 2 fremstår det rimelig klart at også flere av kanalens programmer vil måtte legges noe om.

I et feilsendt e-post vi mottok forleden, har vi merket oss ganske mange relativt friske omlegginger.

Vi regner med at dette blir gjort for å nå ut til flere (og kanskje nye) seergrupper. Og jaggu tror vi det kan bli vei i vellinga nå.

Her avslører vi det vi har snappet opp av hemmeligheter og informasjon om kommende satsninger.

1. Svingstang på grensen

svingstang_paa_grensen
svingstang_paa_grensen

Gi Tommy og Katrine en kaffedoktor eller tre og deres sanne jeg kommer til overflaten. Alle de ni episodene er tatt opp i Strömstad utpå ettermiddagen sist skjærtorsdag. De musikalske innslagene er ved kjernesunn norsk ungdom fra Østfold i store amerikanske biler.

.

2. Far, men...

far_men
far_men

En gripende serie der vi møter menn i alle aldre. Felles for dem alle er at de har hatt one night stands, hvorpå de har mottatt beskjeden: «Du skal bli pappa» og reagert med vantro, frykt og hjerteskjærende fortvilelse. Selvsagt er alt bare jug og fanteri, men det vet jo ikke mennene, før det avsløres med DNA-test i siste episode. Forvent mange fantastiske TV-øyeblikk i grensenlandet mellom galskap og oppriktig lettelse.

3. Taperen

taperen
taperen

La oss nå være ærlige: Sjelden har vi vel sett en større og mer komprimert gjeng av surrehuer, wannabe-Einsteins og nerder i fri dresur enn i TV-serien der noen skal forsøke å komme opp med en god idé. Nå blåser vi i hvem som vinner. Denne serien handler nemlig om alle de andre smartingene. Vi har allerede nok materiale til 11 sesonger. Nå må det bare kryssklippes med en rabiat dommer som kan hudflette de håpefulle.

4. Sex-Factor

sexfactor
sexfactor

Denne regner man med vil knuse NRKs «gullrekke». For å øke seerandelen i helgene har TV 2 her gjort sin egen vri på talentprogrammet som først var satt opp. De som har sett piloten kan fortelle at resultatet er noe midt imellom Paradise Hotel og Sesam Stasjon. Petter Pilgaard er programleder med Kristin Spitzchgefülnogle (hun derre blonde nordlendingen som har seg med kjendiser) som ekspertpanel.

5. Jakten på ærligheten

jakten_paa_eaerligheten
jakten_paa_eaerligheten

Etter å ha sett oss møkklei på verpesjuke bønder og kåte beilere som sier hva som helst for å komme på skjermen, starter vi en langt friskere sesong av denne populære serien, men med en vesentlig forskjell; vi innfører løgndetektor og el-sjokk (strømgjerde). Foreløpig sliter vi litt med å finne nok kandidater. Kom gjerne med forslag. (Nei, Lars Sponheim, du får ikke være med her heller).

6. Skal vi daske?

skal_vi_daske
skal_vi_daske

Lørdagene skal tilhøre TV 2 fra nå av! For lørdagsunderholdning er noe vi kan! Og her regner vi med massiv medieomtale. Blant deltagerne - som alle vil få hver sin «profesjonelle» partner - håper vi å kapre blant andre Petter Stordalen, Rune Rudberg, Kjell Inge Røkke, Aune Sand og Siv Jensen. I en internasjonal versjon av programmet vil vi forsøke å få gjesteopptredener av Silvio Berlusconi, David Letterman og Bill Clintons sigar (hemmelig).

7. I dass

i_dass
i_dass

Vi følger tidligere Idol-deltagere mens de forsøker å skaffe seg en seriøs karriere innen musikk. Serien består av i alt 65 episoder, hver på 30 sekunder. Økonomien tillater heller ikke utgifter i forbindelse med grafikk, logo etc.

8. Smaken av Borge

smaken_av_borge
smaken_av_borge

I et sjeldent - og nesten litt sånn uvirkelig - samarbeid med NRK vil vi presentere en helnorsk versjon av Fear Factor der deltagerne med bind for øynene, og kun ved hjelp av smaksløkene, skal forsøke å bestemme hvilken av Knut Borges kroppsdeler de har i munnen. Vi forventer massiv pressedekning.

9. Da damene dro'n

da_damene_dron
da_damene_dron

Denne bakomfilmen fra TV-serien med nesten samme tittel, regner vi med blir en seermagnet av de store. Seks episoder der gjenforeningen av parene står i sentrum. Vi kan love mange ekstatiske og (tåre)våte øyeblikk for en billig penge.

10. Zenkveld

zenkveld
zenkveld

TV 2s egne Ying og Yang har nok med seg selv og vil her i sakte bevegelser fremføre alle eventyrene fra 1001 Natt, med innslag fra Kama Sutra. Muligens får de besøk av noen pene venner de kan stille pene og pyntelige spørsmål til.

Vi kommer (muligens) tilbake med flere nyskapende og spennende programmer.

Flasher pupper for en god sak. Se videoen her!

Ekte horedukker? Ikke gi barna disse til jul.

Norges morsomste nettside? Klikk her og døm selv!