vinne (Foto: Jesper Edvardsen)
vinne (Foto: Jesper Edvardsen)

Paperboys mot utenlandslansering

Kan bli lansert i Frankrike og Tyskland.

Vinnie fra Paperboys har rimelig rolige dager for tiden. Torsdag kveld tilbrakte han på butikkåpning på Frogner, sammen med kjæresten Tone.

- Det er ting som skjer. Vi skal spille en del. Men akkurat nå er det ganske rolig så nå prøver jeg å få vekk magen jeg har opparbeidet meg gjennom to år med studier og øl, sier Vinnie til «God kveld Norge».

Interesse fra utlandet

Men i tida som kommer kan det bli hektisk. Det er nemlig interesse fra utlandet rundt musikken hans.

- Det blir musikken fremover. Det er noen som snakker om en mulig utenlandslansering, men vi får se hva som skjer, sier han.

Foreløpig er det land i Europa som er aktuelle.

- I første omgang er det snakk om Frankrike og Tyskland, men man vet jo ikke før papirene er skrevet under og flybilletten er bestilt. Men det hadde vært gøy om det skjedde, fastholder han.

- Tar det jeg får

Men Vinnie har ingen tro på at han kan gjenta suksessen som Tshawe og Yosef i Madcon har hatt. Bandet har gjort det stort i Europa, og nå går det for lansering i Asia og USA for de populære rapperne.

- Yosef og Tshawe er unike. De er vanskelige å kopiere. Jeg tror ikke jeg skal prøve på det. Det blir såpass forskjellig, men samtidig er det bare en låt som skal til på en måte. Men jeg legger ikke lista der. Jeg gleder meg heller over hvor godt de har gjort det, og så tar jeg det jeg får, fastholder Vinnie.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 22.10

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)