Lohan lei av Hollywood

Lindsay Lohan sier hun er lei av Hollywood og synes det er ensformig å være skuespiller.

Lohan, som nylig fikk slakt for sin debutkolleksjon for det franske motehuset Ungaro, er lei av ensformigheten som følger det å lage film. Hun innrømmer at skuespill ikke var hennes første karrierevalg.

– Livet er litt tragisk, synes du ikke? Jeg har aldri følt at jeg ble dyttet inn i det å være skuespiller, selv om det kan være litt monotont å alltid være på en filminnspilling. Men saken er at jeg aldri har hatt dramaundervisning. Jeg får panikk noen ganger når jeg skal lære en monolog, men pussig nok så ser jeg bare på teksten og husker det jeg leser.

– Men mote er det jeg virkelig elsker. Jeg tror det alltid vil gå hånd i hånd – musikk, film, mote. Det er ikke sånn at jeg har en femårsplan, sier hun til den britiske avisa The Times.

For å kunne konsentrere seg om sin motekarriere, vurderer hun å flytte til Paris der hennes vår- og sommerkolleksjon ble vist under Paris Fashion Week i forrige uke.

– Jeg skal være lenge i Paris. Og jeg skal lære meg fransk. Jeg elsket det da jeg gikk på skolen. Jeg gråt da jeg så det nye kontoret mitt. Det har to balkonger som vender mot Eiffeltårnet! (©NTB)