Porsche Panamera   etter at Lumma er ferdig med den.
Porsche Panamera etter at Lumma er ferdig med den.

Verdens heftigste familiebil

Plass til fire og bagasje - og prestasjoner som en racerbil. Dette er Porsche Panamera CLR 700GT.

Har du brukt sånn ca 2,5 millioner på Porsche Panamera Turbo, men synes den ser altfor snill ut? Da er det bare å skvise de siste kronene ut av kontoen og dra til Lumma Design.

Her viser de nemlig hvor ekstrem Panamara kan bli - når de får helt frie tøyler.

700 hk

Porsche Panamera CLR 700GT er det fulle navnet. Lurer du på hvor 700 kommer fra? Jo, det er selvfølgelig antallet hestekrefter. Lumma Design nøyer seg nemlig ikke bare med utvendig oppgradering. Motoreffekten er økt fra 500 til 700 hestekrefter.

318 km/t i Panamera - bli med på prøvekjøring her:

Foreløpig er det ikke offentliggjort noen tall på hverken akselerasjon eller toppfart. Men vi tipper 0-100 km/t-sprinten vil gå på rett over 3 sekunder. Det er ekstremt hurtig i en bil som også fungerer helt fint som familiebil!

Mye karbon

Lumma Design har senket Panamera med 2,5 centimeter. Stylingkitet er voldsomt og gjør at den virkelig vil vekke oppsikt i trafikken. Den er full pakke rundt hele bilen - og spesielt hekken framstår nå som noe av det tøffeste som finnes på markedet.

Også hybridbiler kan bli råtøffe - klikk her for å se mer:

Den digre bakspoileren er i karbon, og det er også mange andre karbondetaljer rundt om på bilen. Legg også merke til skjermutbyggerne!

Det koster...

Bilen står på 22-tommers felger og disse dekkene får du ikke hos dekkhandler'n på hjørnet. Bremsene er også kraftig forsterket og eksosanlegget er oppgradert.

Noen prislapp er ennå ikke kjent, men Lumma Design er kjent for å ta seg godt betalt. Men så får du også en bil som ikke mange andre har maken til!

Ikke råd? Her finner du alle Porschene i Brooms bruktbilguide:

Porsche Panamera - etter at Lumma er ferdig med den.
Porsche Panamera - etter at Lumma er ferdig med den.