elin34
elin34

Seerne raser:
Sjokkert over Elins «X Factor»-exit

- Hvordan er det mulig å ikke sende Elin videre? SI DIN MENING!

I onsdagens «X Factor» ble de 24 gjenværende deltakerne redusert til 12 finalister. TV 2-seerne ble sjokkert da det viste seg at Elin Gaustad (21) ikke kom videre.

- Er det mulig?

- Hvordan er det mulig å ikke sende Elin videre? Hun hadde den vakreste stemmen av de alle! Hadde hun vært i gruppen hos en av de andre dommerne hadde hun helt klart gått videre.. Utrolig trist at hun havnet hos Peter Peters, skriver «skuffet» i kommentarfeltet til denne artikkelen. DELTA I DISKUSJONEN OG SI DIN MENING!

Og det er mange som er enige.

- Det er helt ubegripelig for meg at Peter Peters ikke vil sende videre Norges svar på Eva Cassidy og Diana Krall. Elin er den eneste av de gjenværende kandidatene som har gitt meg gåsehud, og har definitivt x-faktor, skriver Margrethe.

- Det var forferdelig vanskelig

Peter Peters var dommeren som sendte Elin hjem. Han forteller til VG at han er forberedt på mye kritikk.

- Jeg regner med at det kommer en skikkelig skittstorm. Hun var jo folkefavoritt. På slutten satt jeg med fem stykker som jeg ville ha med til finalen, og det var forferdelig vanskelig, sier Peters til VG Nett.

Se Elin bli sendt hjem øverst i saken.

Tar oppstyret med ro

Elin selv tar hele oppstyret med ro. Hun er glad over støtten og ser positivt på hele «X Factor»-opplevelsen.

- Det viktigste er at jeg har fått høyere selvtillit og troen på meg selv av å være med på dette. Det at jeg faktisk dro dit, at jeg klarte meg ganske bra og at det var så mange som holdt med meg har vært en veldig bra erfaring, sier hun til VG Nett.

I videosenteret til tv2underholdning.no har Elins opptreden fått nærmere 50.000 visninger, og er i skrivende stund den mest sette «X Factor»-videoen.

339660

Les mer om «X Factor» her!

Se «X Factor» på TV 2 onsdag og fredag klokken 20.00!