drillo (Foto: Aas, Erlend/Scanpix)
drillo (Foto: Aas, Erlend/Scanpix)

Drillo vil ikke unnskylde overfor Baardsen

- Jeg synes jeg var veldig snill i uttalelsene.

Bislett/Bergen (TV 2 Sporten): Truslene om søksmål fra tidligere fotballagent Einar Baardsen affiserer ikke landslagssjef Egil Drillo Olsen.

- Jeg har ikke fått noe brev fra noen advokat. Hvis jeg får det må jeg jo se på det, men jeg føler ikke at jeg har så mye å unnskylde, sa Drillo til TV 2 Sporten før landslagstreningen onsdag.

I forbindelse med at Baardsen ble frikjent for svindel og bedrageri sa Drillo:

- Jeg syntes det var jævlig rart. Jeg kan ikke tenke meg at han er uskyldig.

- Synes jeg var veldig snill i uttalelsene
Det fikk Baardsen-advokat John Christian Elden til å varsle søksmål mot landslagssjefen. Også påtalemyndigheten og Bengt Sæternes kan bli saksøkt.

- Jeg synes jeg var veldig snill i uttalelsene. Jeg kjenner ikke saken i detalj, men jeg tror ikke jeg har sagt noe mer gærent enn det som har stått i avisene, sa Drillo på Bislett.

- Hva om du blir saksøkt?

- Den tid, den sorg. Jeg synes det blir rart om det skjer, for å være ærlig.

Riise råder Baardsen til å droppe søksmålet
John Arne Riise er ikke overrasket over at Baardsen truer med søksmål, men råder sin tidligere agent til å legge saken død.

- Det er ikke overraskende at slike uttalelser kommer, men jeg leste hva Drillo og Bengt har sagt. Alle må få lov til å ha sin mening om saken, og det er det de har hatt, sier Riise, og kommer med et råd til Baardsen:

- Han får gjøre det han føler er riktig for seg selv, men det lureste nå som han først har sluppet unna er kanskje å la det være som det er, sier Riise.

- Støtter Drillo og Bengt uansett
- Baardsen mener det er injurierende at de har sagt det de har sagt?

- Ja, han har sikkert mange fine ord å finne på å si, men det har som sagt heldigvis ikke noe med meg å gjøre. Jeg støtter selvfølgelig Drillo og Bengt uansett hva som skjer.

- Han har planer om å starte agentvirksomhet igjen. Hva tenker du om det?

- Lykke til.

- Mener du det?

- Vi får se hvor mye han får gjort. Jeg tror ikke det er så mye.

- Hva gjør det med omdømmet til fotballen om han igjen kan starte som agent?

- Det har jeg ingen formening om. Alle har lov til å prøve på det de vil jobbe med. Om han lykkes så er det bra for han, og om han ikke lykkes så bryr det meg ikke. Det er hipp som happ for meg.

- Tror du han får mange klienter?

- Nei, det tror jeg ikke.

Se intervjuet med Riise:

349846