Carsten Skjelbreid
Carsten Skjelbreid

Hva holder du på med her, Carsten?

Ikke alt går etter planen på trening for Carsten og Elena.

På «Skal vi danse»-parketten slår det gnister mellom Carsten og hans dansepartner Elena. Det har ført til tre topplasseringer så langt.

Slår gnister på trening

I Carstens danseblogg kommer det nå frem at det også på trening innimellom slår gnister, men ikke nødvendigvis positive gnister.

- Søndag endte i totalhavari med tanke på slowfox og det gikk ei kule varmt inne i sal 3 på Dansefabrikken. Forholdet mellom lærer og elev var til tider på frysepunktet, skriver Carsten.

- Vi har en regel som pleier å funke; vi tar timeout når ting blir for ille. Det betyr at vi tar fem minutter pause fra trening, og hverandre, for å lufte hodet, tømme tankene og få ut det verste. Det pleier å holde med èn timeout.

Les alle dansebloggene her.

To sjeler med kort lunte

Denne søndagen ble forøvrig litt annerledes.

- Søndag trengte begge to atskillig flere stopp i spillet. Det ble fire lange treningstimer. To sjeler med kort lunte er ikke å anbefale når man skal lære en helt ny dans. Pang, sa det!

Tok med pentøyet på trening

Mandagen gikk det hele forøvrig bedre for Carsten og Elena. Ikke minst fordi Carsten - etter oppfordring fra sin dansepartner - bestemte seg for å være litt ekstra pen i tøyet på trening. Slowfox er tross alt en av dansens mest elegante.

- I dag tok jeg, av alle ting, med meg blå finskjorte, slips og dressjakke. Det siste var visst å overdrive så den ble hengende i hjørnet under hele treningsøkta. Men jakka var ihvertfall med i bagasjen noe jeg tror gav pluss i Elenas jerndisiplin-bok, skriver Carsten.

Les mer og se bilder fra danseparets treningsuke i Carstens danseblogg.