Maradona  (Foto: ENRIQUE MARCARIAN/REUTERS)
Maradona (Foto: ENRIQUE MARCARIAN/REUTERS)

Irritert Maradona vurderer framtiden

Diego Maradona vil vurdere sin egen framtid som argentinsk landslagssjef etter VM-kvalifiseringskampene mot Peru og Uruguay.

Argentina står i fare for ikke å komme til VM neste år. Lørdag venter Peru, mens argentinerne spiller mot Uruguay neste onsdag. De to kampene kan avgjøre Maradonas framtid.

- Vi kan diskutere etter de kampene om jeg fortsetter på mine egne betingelser, sa Maradona etter tirsdagens landslagstrening.

Maradona liker ikke at han har fått mye av skylden for at Argentina har skuffet i VM-kvalifiseringen. Fotballegenden skal også være misfornøyd med at sportssjef Carlos Bilardo tok ut en tropp bestående av hjemlige spillere til landskampen mot Ghana uten å diskutere uttaket med ham.

- Da jeg ble tilbudt jobben som landslagssjef, var jeg den lykkeligste mannen i verden. Men siden har det skjedd ting som jeg ikke har likt, fortalte Maradona.

I tillegg er han irritert over at Pablo Zabaleta møtte opp på landslagssamlingen med skade tirsdag. Maradona ville at Zabaleta og Carlos Tevez ikke skulle spille mandagens kamp for Manchester City for å unngå skader.

(©NTB)