Her dyttes Goodson (Foto: TV 2/)
Her dyttes Goodson (Foto: TV 2/)

RBK-spillerne slår tilbake mot Myggen og Matta

- Vi er ikke primadonnaer.

I etterkant av Rosenborgs første Tippeliga-tap denne sesongen har trønderne fått kritikk for måten spillerne reagerte i sluttsekundene i kampen mot Start.

Se situasjonen i videovinduet øverst i saken!

Dommer Tom Henning Øvrebø var sikker i sin sak og mente TV-bildene viste at det var riktig å blåse straffespark i sluttsekundene i kampen mellom Rosenborg og Start.

Steffen Iversen mener Goodson skaper situasjonen og at Øvrebø tok feil.

- Avgjørelsen var feil. Nå har jeg sett episoden mange ganger og dommeren blir lurt av stopperen (Goodson) som kaster seg hit og dit, sier Iversen til TV 2 Sporten.

- Myggen påstår at dere er primadonnaer og at dere ikke tåler et tap. Hva sier du til det?

- Da tar han feil. Vi har tapt tre kamper og har reist oss etter det.

- Matta mener dere er for lite ydmyke?

- Selvfølgelig skal vi være deppa etter et tap, det handler ikke om ydmykhet. Spesielt når tapet kommer på den måten det gjorde og foran vårt eget publikum.

Se intervjuet med Iversen her:

349718

Rade Prica var den som dyttet Goodson og RBKs toppscorer reagerer slik på Myggens uttalelse.

- Er vi ikke ydmyke? De får mene hva de vil. Jeg mener vi har vært ydmyke i hele år, det er andre som ikke har vært det, sier Prica til TV 2 Sporten.

- Er dere primadonnaer?

- Nei, absolutt ikke!

Se intervjuet med Prica her:

349717

Rune Almenning Jarstein mener Myggen med sin fotballerfaring bør forstå at det kan bli litt hett mot slutten av et oppgjør og liker ikke karakteristikken Mykland gir.

- Jeg synes ikke noe særlig om det. Vi følte kanskje måten vi tapte på med litt skuespill og slikt virker feigt og føler på ingen måte at vi er primadonnaer.

- Er dere ydmyke?

- Det er vi. Vi føler at hele gruppa takler tap ganske bra. Selvfølgelig kan det koke litt og det bør Myggen og resten av fotball-Norge vite, sier Jarstein til TV 2 Sporten.

349719