biffsnadder
biffsnadder

Lag biffsnadder som verdens beste kokk

Mesterkokk Geir Skeie lagde superlett middag i Waschera. Sjekk oppskriften her!

Mesterkokk Geir Skeie gjestet Waschera på tirsdag. Her lærte han seerne hvordan man kan lage kjapp og kjempegod mat i en fei.

Les også: Ville du spist dette?

Den prisvinnende kokken er også ute med ny bok, «Fra barndom til Bocuse D'or». Den er bygget opp slik at oppskriftene vokser og blir mer avansert utover i boken. Bokens begynnelse omhandler maten han lagde som seksåring, deretter vokser oppskriftene med alder og presisjon.

Se vido: Slik blir krone-isen til!

Synes du maten fra tirsdagens sending fristet? Nedenfor finner du oppskriften!

Biffsnadder

800 gram biffstrimler (gjerne av mørbrad eller biff)

200 gram sjampinjong

1 brokkoli

1 boks mais (kan sløyfes)

1 rød paprika

1 gul løk

2 dl fløte

Salt og sort pepper

2 spiseskjeer nøytral olje

Slik går du frem:

Kutt alle ingrediensene på forhånd, for dette går raskt når du begynner å steke. Del brokkolien i buketter. Løken kuttes i skiver sammen med paprika og sjampinjong. Sett en stekepanne på høy varme. Når det ryker av den har du i oljen. Legg i biffstrimlene, som stekes godt brune. Ha i sjampinjong, paprika og løk og stek løken blank. Ha i brokkoli, (mais), og fløte. Skru ned varmen på medium og legg på lokk i 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Du kan også gjerne ha i litt finhakket estragon for å gi litt «bernaise-smak».

Les mer på geirskeie.no

Finn flere saker på waschera.no