potter (Foto: HEN/XLNY, © la)
potter (Foto: HEN/XLNY, © la)

- Skal klare meg gjennom den siste filmen

Den kreftsyke Harry Potter-skuespilleren kjemper seg gjennom de siste scenene.

Kreftsyke Dame Maggie Smith sier hun skal klare seg gjennom den siste Harry Potter-filmen.

- Må klare meg gjennom dette

Den Oscar-belønnede skuespilleren, som spiller professor McGonagall i de populære filmene, er fast bestemt på gjøre ferdig scenene sine i den siste Harry Potter-filmen på tross av sykdommen.

- Dersom det er arbeid som må gjøres, så gjør jeg det. Jeg må klare meg gjennom «Harry Potter and the Deathly Hallows». Kreften var grusom, det tar vinden ut av seilene dine, og jeg vet ikke hva fremtiden bringer, om noe i det hele tatt, sier hun til den britiske avisen The Times.

- Var som et kokt egg

- Du føler deg så grusom. Mye av tiden har jeg ikke noe i mot å dø. De siste årene har vært ille, men nå begynner jeg å føle meg som en person. Energien er på vei tilbake. Dritt skjer, nå må jeg ta meg sammen litt, sier hun.

Maggie ble diagnosert med brystkreft i 2007. Hun fikk cellegift med en gang, og gikk på dette under innspillingen av «Harry Potter and the Half-Blood Prince».

- Jeg hadde ikke hår, så jeg hadde ingen problemer med å få på meg parykken. Jeg var som et kokt egg. Cellgiften fikk meg til å føle meg grusomt syk. Jeg tenkte «dette klarer jeg ikke».

«Harry Potter and the Deathly Hallows» er den syvende og siste boken i serien, som er skrevet av J.K Rowling. Det skal lages to filmer av denne.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag klokken 22.10

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)