Mischa Barton frykter for karrieren

Mischa Barton er redd for at karrieren hennes er over.

Den 23 år gamle skuespilleren, som ble tvangsinnlagt for psykiatrisk behandling på et sykehus i Los Angeles i juli, ble helt knust da hennes nye TV-serie «The Beautiful Life» ble stanset etter bare to episoder. Og nå frykter hun at hun ikke vil få arbeid igjen.

– Dette programmet var en stor personlig opptur for henne på et tidspunkt da hun trengte det. Hun har vært usikker på hvor karrieren hennes var på vei og følte at hun ikke hadde noen fremtid i en alder av 23. Hun har ikke fått mange tilbud siden «O.C.» ble innstilt, sier en kilde til det britiske magasinet Star.

– Hun trenger å føle at hun fortsatt er verdt å satse på når det gjelder jobber. Akkurat nå er det hennes største frykt. At ingen vil gi henne en ny sjanse. Det er ikke sant, men det er så usikker hun kan bli noen ganger, sier kilden videre.

Sjefene bak «The Beautiful Life» – som ble produsert av Ashton Kutcher – var klar over hvor skjør Mishca følte seg og spurte derfor hennes mor Nuala om å si til henne at programmet ble innstilt.

– Mischa brøt hulkende sammen i sin mors armer. Nuala minnet henne på at det ville komme andre muligheter og at det ikke var verdens undergang, men Mischa ble sint og ropte at hun ikke kunne forstå det. Det var helt tydelig tøft for henne. Hun sa at det ikke var hennes feil at de ikke reklamerte for programmet eller lot det gå lenge nok så folk kunne oppdage det på egen hånd, legger kilden til. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2