Letterman sa unnskyld til kona

Det har stormet rundt David Letterman i kjølvannet av utpressingssaken.

Noen skal ha forsøkt å presse den populære talkshowverten for to millioner dollar og TV-selskapet CBS bekrefter at en av deres ansatte er siktet i forbindelse med saken.

Det som ble brukt for å presse Letterman, er at han har hatt forhold til flere av sine kvinnelige ansatte i TV-kanalen. Han beskyldes for å ha brukt sin posisjon når han har fått med seg kvinner på «en hyrdestund». At disse forholdene har vært av seksuell karakter, innrømmet Letterman også selv under et av sine show.

De pikante avsløringene er en stor ripe i lakken for TV-profilen, og mange har nok lurt på hvordan detaljene om de mange forholdene hans har påvirket ekteskapet.

Under innspillingen av sitt første talkshow etter at han offisielt innrømmet «sexeskapadene», unnskyldte han seg til kona Regina Lasko, melder Usmagaszine.com.

– Hun har blitt svært såret av oppførselen min. Når du sårer en person på det viset, og du vet at det er din feil, så prøver du å fikse det. For det er bare to utganger på et slikt problem: Enten gjør du noen framskritt, og fikser ting, eller så kommer du til kort – og får ikke ordnet det. Så la meg si dere folkens: Jeg vet jeg har en del jobb å gjøre.

Letterman har en 5 år gammel sønn med Regina Lasko. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2