paramore topp
paramore topp

Næring til frustrerte tenåringer

Emokollektivet Paramore serverer nok en skive velprodusert pop-punk.

Siden albumet «Riot» kom i 2007, har dette bandet blitt mer og mer populært. De fikk også fronte storfilmen «Twilight» med låta «Decode».

Les også: Prisdryss for Twilight

Næring til frustrasjon

Paramore serverer kommersiell velprodusert emo pop-punk og byr på 12 spor som garantert vil gi næring til frustrerte tenåringsfølelser. Bandet har fått med seg superprodusent og Grammy-vinner Rob Cavallo, som tidligere produsert alt i fra Green Day til My Chemical Romance. Det musikalske slektskapet til sistnevnte band er for øvrig tydelig hva lydbildet angår på førstesingelen «Brand New Eyes». Paramore fremstår dog som et noe mer modent band enn før.

Se også: Nekter å høre på kritikk

Stemmeprakt

Ellers er det nærliggende å sammenlikne Paramore med Fall Out Boy og Avril Lavigne. Men her har Hayley Williams, den lille damen med det flammende røde håret og den store vokalen, mye mer å by på enn sin medsøster Lavigne. Hayleys sterke vokal og musikalske tilstedeværelse gjør nok mang en emo-søster grønn av sjalusi.

Se også: - Folk fra L.A. har ingen personlighet

Intens emopop

Låta «Ignorance» er et av platas beste spor. En fengende emorocker med et refreng som kjapt sitter klistret til hjernebarken. Låta «Misguided Ghost» er også verdt et par gjennomlyttinger.

De leverer enkel emo-pop med mye intensitet, trøkk, og gode tekster som garantert vil treffe mange tenåringer på sitt tredje album. Men produksjonen kan fremstå noe polert, bandet kunne med fordel ha gjort en litt mer skitten utgave av sitt nye verk. Men som Hayley synger på et tidspunkt, «we’ve only just started».

Terningkast 4

Følg Waschera på Biip og Twitter

Se også: Gikk amok med øks på direkten

Følg Waschera hverdager kl. 15.30

Terningkast 4.