da damene dro
da damene dro

Gutta savner damene

Butikkeier Roger savner fortsatt sin Hilde like sterkt, og i Tyrkia skal Signe Jåma oppleve badelivets gleder for første gang.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I Røyrvik har det gått en uke siden damene forlot bygda til fordel for det late liv i Tyrkia, og mennene prøver fortsatt å fylle damenes sko.

Reindriftssamen Lars Thomasson er tilbake på omsorgsheimen. Nye leiligheter må vaskes, og Lars tar klutene fatt igjen. Selve vaskingen går greit, men det å skulle konversere en ensom pensjonist viser seg å kreve mye av den fåmælte Lars.

I Syden opplever Signe Jåma store ting. Ikke nok med at hun aldri har vært i Syden før - hun har heller aldri badet i saltvann. Men nå skal det store skje.

Signes ektemann Ove Jåma opplever også nye ting. Han setter sine bein i en barnehage for første gang i sitt liv, og synes - som Ludvig i Flåklypa - det meste som skjer der virker veldig farlig.

Hotelleierne Borgny og Fritz har kjempet hardt for driften av det lille hotellet sitt. Nå får de imidlertid en gladnyhet som sikrer drift i flere år fremover. Gleden er stor, og mens Fritz gledesfylt skåler i champagne i Røyrvik gråter Borny gledestårer i Tyrkia.

Butikkeier Roger savner fortsatt sin Hilde like sterkt. Men i et forsk på å normalisere hverdagen prøver han seg på en koselig Tacomiddag slik han og Hilde pleier å ha. Middagen blir ikke så koselig som den pleier.

«Da damene dro» på TV 2 kl. 20.00

Se også:

«Fift gear» på TV 2 Zebra tirsdag kl. 21.00

«Grey's Anatomy» på TV 2 tirsdag kl. 21.40