XC90 02
XC90 02

Kjøp firehjulstrekk før vinteren kommer

De beste kjøpene gjør du nå - før alle andre kaster seg inn i markedet. Her har vi funnet fire gode kandiater.

Venter du med å kjøpe firehjulstrekk til den dagen snøen ligger der, er det mye trolig at du ikke vil være alene om akkurat den øvelsen.

Den første snøen har lett for å komme som julekvelden på den berømmelige kjærringa. Og da først våkner mange nordmenn opp og skal kjøpe firehjulstrekker. Derfor er det lurt å være litt tidlig ute – og å kjøpe nå!2000 Subaru Forester 2,0 GL, Kr 99 500,-

Subaru
Subaru

For å se annonsen - klikk her:

Denne Foresteren er rundens eldste og billigste bil. For under 100 000 kroner blir den din. Forester er på mange måter en liten raring. Ikke stasjonsvon og ikke SUV, men noe midt i mellom. Bilene er kjent både for sin gode driftsikkerhet og sitt gode firehjulstrekk-system.

Motoren er en bensin-bokser, med karakteristisk lyd og 125 hk. Aircondition har den også. Det er Kjell fra Sarpsborg som selger dette velholdte eksemplaret med god service-historikk. Her får du nesten-SUV til en veldig hyggelig pris.

Les mer om Forester i Brooms bruktbilbase - klikk her:2004 VW Golf TDI 4Motion, Kr 179 000,-


VW-Golf
VW-Golf

For å se annonsen - klikk her:

I følge Hanne som selger denne Golfen med 4Motion, er dette en helt topp vinterbil. Den har en drivstoffgjerrig dieselmotor på 100 hk. Golfen har gått bare gått 62 000 kilometer og alle servicer er fulgt – så her bør det være mye bil igjen for deg som er ute etter en liten, snerten firehjulstrekker, og som ikke må ha SUV.

Denne Golf-generasjonen har pent interiør som fortsatt står seg bra mot konkurrentene. Firehjulstrekk-systemet stjeler litt bagasjeplass, så dette er ikke bilen hvis du har tre unger og hund.

Er du glad i å gå på ski? Da kan vi glede deg med at takboksen også følger med for de 179 000 kronene som forlanges for denne bilen.

Les mer om Golf i Brooms bruktbilbase - klikk her:2007 Skoda Octavia TDI 4x4, Kr. 249 000,-

Skoda
Skoda

For å se hele annonsen - klikk her:

Dette er nøktern fornuft på sitt beste! Skoda Octavia gir deg mye og fin bil for pengene. Det begynner folk å forstå etter hvert – for bilene er populære som aldri før!

Også under dette panseret finner vi en dieselmotor. Denne har 150 hk og 6-trinns girkasse. Bilen som er fra 2007 er rundens nyeste og har bare gått 41 000 kilometer. Den er velutstyr og byr i tillegg på god plass. Rett og slett et veldig smart kjøp.

Les mer om Octavia i Brooms bruktbilbase - klikk her:2003 Volvo XC90 2,5 T, Kr 329 000,-

Volvo
Volvo

For å se hele annonsen - klikk her:

Volvo XC90 begynner sakte, men sikkert å nærme seg et prisnivå som gjør den oppnåelig for menigmann. De billigste bilene har som regel bensinmotor. Det har også denne. En små-sprek sak på 2,5-liter og 210 hk. Det burde holde for de fleste. Den har også automatgir og er generelt godt utstyrt.

Dette er rundens dyreste bil med en pris på 329 000 kroner, den er fra 2003 har gått nesten 150 000 kilometer og har sju seter. XC90-kvaliteten har dessverre vært litt ruskete og her er det viktig å kjøpe en bil som er godt holdt og skikkelig fulgt opp. Selges i Solbergelva rett utenfor Drammen.

Les mer om XC90 i Brooms bruktbilbuide - klikk her: