Eva Benedikke Brækkfjell Jåma, Ove Jåma, Signe Brækkfjell Jåma.
Eva Benedikke Brækkfjell Jåma, Ove Jåma, Signe Brækkfjell Jåma.

Bader i saltvann for første gang

I Tyrkia skal Signe oppleve badelivets gleder for første gang.

I Røyrvik har det gått en uke siden damene forlot bygda til fordel for det late liv i Tyrkia, og i tirsdagens episode av «Da damene dro» får vi se at mennene fortsatt prøver å fylle damenes sko.

Reindriftssamen Lars Thomasson er tilbake på omsorgsheimen. Nye leiligheter må vaskes, og Lars tar klutene fatt igjen. Selve vaskingen går greit, men det å skulle konversere med en ensom pensjonist viser seg å kreve mye av den fåmælte Lars.

Skal bade i saltvann for første gang

I Syden opplever Signe Jåma store ting. Ikke nok med at hun aldri har vært i Syden før - hun har heller aldri badet i saltvann. Men nå skal det store skje.

Signes ektemann Ove Jåma opplever også nye ting. Han setter sine bein i en barnehage for første gang i sitt liv, og synes - som Ludvig i Flåklypa - det meste som skjer der virker veldig farlig.

Borgny gråter gledestårer

Hotelleierne Borgny og Fritz har kjempet hardt for driften av det lille hotellet sitt. Nå får de imidlertid en gladnyhet som sikrer drift i flere år fremover. Gleden er stor, og mens Fritz gledesfylt skåler i champagne i Røyrvik gråter Borgny gledestårer i Tyrkia.

Butikkeier Roger savner fortsatt sin Hilde like sterkt. Men i et forsk på å normalisere hverdagen prøver han seg på en koselig Taco-middag slik han og Hilde pleier å ha. Middagen blir ikke så koselig som den pleier.

Se episode 5 av 8 av «Da damene dro» tirsdag klokken 20.00!

Les alt om «Da damene dro» her