Emmanuel Adebayor (Foto: Jon Super/AP)
Emmanuel Adebayor (Foto: Jon Super/AP)

Sjekk dagens oddstips

Vi satser på et målrikt oppgjør mellom Aston Villa og Manchester City i kveld.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 5. oktober, frist kl. 20.40:
11 Torino - Ancona (0-1) H 2,10
114 Aston Villa - Man City - over/under 2,5 H 1,70

Totalodds: 3,57

Vertene sterkest
Serie B. Torino gjorde det brukbart foran sine egne forrige sesong, men den svake bortestatistikken bidro til at det ble nedrykk fra Serie A med knapp margin. Etter den sterke sesonginnledningen på nivået under har det nå blitt to poengtap på rad.

Ancona reddet plassen på dette nivået med nød og neppe i mai. Så langt i den nye sesongen har de vært bunnsolide hjemme, men på langt nær like overbevisende på reise. Målfarlig Colacone (a) måtte ut med skade sist og er ikke med i troppen.

Tre av Torinos totalt fire triumfer har dekket dette handikappet. Her tror vi vertene kommer tilbake på vinnersporet med klar margin til 2,10 ganger pengene.

Duket for målrik kamp
Premier League. Aston Villa hadde ikke den samme viljen og innsatsen som Blackburn sist, og dermed ble den fine seiersrekken brutt. Tre hjemmekamper så langt har gitt seks poeng, alle mot heller ordinær motstand. Robinho (a) er ennå ikke klar, men både Adebayor (a) og Santa Cruz (a) er med i troppen.

Gjestene reiste seg umiddelbart etter det knepne nederlaget for United nest sist, og tok en fortjent hjemmeseier over formsvake West Ham. Luke Young (f) er fortsatt ute, men Steve Sidwell (m) er klar igjen.

Vi forventer to lag som begge er ute etter alle poengene. Samtidig har City vært garantister for mål begge veier den siste tiden, noe som burde bety minst tre scoringer totalt på Villa Park. 1,70 havner på bongen.

Vurdert av Magnus Wattne