Vidar Martinsen (Foto: TV 2/)
Vidar Martinsen (Foto: TV 2/)

Brutal nedtur for FFK-Martinsen

Vidar Martinsen klarte nesten ikke å kle på seg selv etter kollisjonen med egen keeper.

Telenor Arena (TV 2 Sporten): Vidar Martinsen klarte nesten ikke å kle på seg selv etter kollisjonen med egen keeper. Bedre ble det ikke at sammenstøtet endte i et selvmål som avgjorde kampen mellom Stabæk og Fredrikstad.

Han hadde det ikke godt da han forlot Telenor Arena. Det skyldtes særlig ryggen, men også situasjonen som tilslutt avgjorde kampen på Telenor Arena.

- Når vi leder 1-0, så kommer 1-1 og ikke minst 1-2 hvor jeg scorer sjølmål...da føles det surt og da får jeg en knekk, fortalte Marthinsen til TV 2 Sporten.

Kne i ryggen
Forsvarsspilleren har ingen god forklaring på hva som skjedde i duellen som førte til at Stabæk ble forært ledelsen rett etter pause.

- Jeg prøver bare å ta ballen og kaster meg inn i en duell. Så kommer keeper ut også får jeg kneet hans i ryggen. Sånn er det bare.

- Må være boys
Og selv om det rett etter kamp var vanskelig bare å puste for 27-åringene ser han allerede frem mot de tre neste kampene.

- Hva må dere fokusere på nå for å klare dette?

- Vi må opp med hodene, være boys!

Fredrikstads medisinske apparat klarte ikke å fastslå hva slags skade Marthinsen pådro seg, men frykter at han har bristet eller brukket noe i ryggen.

Se høydepunktene og alle målene her:

348958