Camilla Herrem (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Camilla Herrem (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Byåsen klar for Mesterligaen

Mye sto på spill, og Byåsen-jentene var nervøse, men de slo rumenske Rulmentul-Urban Brasov 41-23 og gikk til mesterligaen med stil.

Camilla Herrem ble toppscorer for trønderne med 11 fulltreffere. Hun fikk bestemannspremien etter kampen, og det var ingen tvil om at hun storspilte.

- Vi var litt nervøse før kampstart alle som en, men nervene la vi fort av oss, for etter at vi hadde spilt i ti minutter var det ingen tvil. Vi viste med en gang at vi var klart best og ledet 19-12 til pause. Det var veldig bra, slo Byåsen-trener Geir Oustorp fast overfor NTB etter kampen.

I annen omgang ble det mye enveiskjøring, og til slutt kunne Byåsen-jentene gå av banen med 41-23 seier.

Møter Lunde-søstrene
Det var lagets tredje strake seier i kvalifiseringsturneringen i Lublin. Det var ingen tvil om at trønderjentene fortjente plassen i mesterligaen, for ingen av de andre lagene viste noe i nærheten av den klassen Byåsen viste denne helgen.

Nå venter Viborg, Leipzig og Podravka Koprivnica i mesterligaen.

- Vi er blant de 16 beste lagene. Det ville ikke spilt noen rolle hvilken pulje vi havnet i, for alle lagene er like gode. Vi skal spille den første mesterligakampen vår på hjemmebane mot de regjerende mesterne fra Viborg med Lunde-søstrene på plass, og det gleder vi oss til, sa Oustorp. (©NTB)