Mattias Andersson (Foto: Olsen, Linn Cathrin/Scanpix)
Mattias Andersson (Foto: Olsen, Linn Cathrin/Scanpix)

Andersson forventer mer av seg selv

Fredrikstads nyervervelse er ikke helt fornøyd med innsatsen sin.

Se Stabæk - Fredrikstad direkte på TV 2 SPORT 3 eller i vårt kampsenter klokken 18.00

Mattias Andersson gikk fra Strømsgodset til Fredrikstad like før overgangsvinduet stengte. Hittil har svensken scoret to mål på tre kamper og notert seg for en målgivende pasning.

Selv er han ikke helt fornøyd med sin egen innsats i FFK.

- Jeg har en god statistikk, den er jeg fornøyd med. Men jeg kunne vært bedre, og jeg forventer mer av meg selv og laget, sier han til f-b.no.

- Klare til å slåss
Andersson tror at laget fra plankebyen har gode sjanser borte mot Stabæk, som jakter på seriesølvet.

- Jeg tror vi kan gjøre det bra. Vi skal gå ut og være aggressive. Vi er klare til å slåss.

Fredrikstad har ikke tatt poeng mot Stabæk på de tre siste kampene. Østfoldingene sliter i bunnen av Tippeligaen og bør ta poeng mot laget fra Bærum.

Sterke siste kvarteret
Stabæk har vist denne sesongen at de er spesielt sterke det siste kvarteret. Tall viser at fjorårets seriemester scorer nest flest mål det siste kvarteret, ikke overraskende slått av Rosenborg.

- Vi ligger der jeg trodde og håpet vi skulle være. Det er gledelig å se disse tallene. Vi er mentalt og fysisk sterke, og prater stadig om at vi må ha tålmodighet i kampene. Vi er trygge på at vi kommer til målsjanser på slutten av kampene, sier Stabæk-trener Jan Jönsson til Budstikka.

Jon Inge Høiland må stå over Fredrikstad-kampen på grunn av det røde kortet han pådro seg mot Godset. Fredrikstad-spiss Éverton er suspendert grunnet tre gule kort.