Røa vant toppkampen

Røa holder seg på tabelltopp i eliteserien fotball. Lørdag ble gullutfordrer Kolbotn slått 2-1 på bortebane.

Røas Elise Thorsnes  (Foto: Sigurdsøn, Bjørn/SCANPIX)
Røas Elise Thorsnes (Foto: Sigurdsøn, Bjørn/SCANPIX)

Røa måtte kjempe hardt for seieren, og den avgjørende scoringen kom først i sluttminuttene.

Kolbotn tok ledelsen ved Rebecca Angus etter 28 minutters spill. Like før pause utlignet Kristine Edner Wæhler for gjestene. Da det så ut til å gå mot uavgjort, sørget Elise Thorsnes for ny Røa-jubel med sin 2-1-scoring fire minutter før slutt.

Med seieren fikk Røa hektet Kolbotn litt av i gullkampen. Oslo-laget topper tabellen ett poeng foran Stabæk. Kolbotn er nummer tre, men er fem poeng bak Røa.

Stabæk har slett ikke gitt opp gullhåpet. På Nadderud stadion lørdag ble tabelljumbo Fortuna Ålesund banket 6-0. Siri Nordeide Grønli og Kristy Moore scoret to mål hver, mens også Lise Klaveness og Solveig Gulbrandsen kom på scoringslisten.

Tre runder gjenstår av sesongen. Røa og Stabæk møtes i siste runde. (©NTB)