drillo  (Foto: Josefsen, Jon Michael/Scanpix)
drillo (Foto: Josefsen, Jon Michael/Scanpix)

- Baardsen saksøker Drillo

Hvis landslagssjefen ikke trekker sine uttalelser.

Fredag ble det kjent at påtalemyndigheten har bestemt seg for ikke å anke frifinnelsesdommen mot fotballagent Einar Baardsen inn for lagmannsretten.

Baardsen er naturlig nok svært fornøyd med avgjørelsen, men han har ikke glemt uttalelsene til Drillo og Bengt Sæternes.

- Jeg syntes det var jævlig rart. Jeg kan ikke tenke meg at han er uskyldig, sa Olsen til TV 2 Sporten etter at Baardsen ble frifunnet tidlig i september.

Se hva Drillo sa om frifinnelsen her

336869

- Gjenopprette hans gode navn og rykte
Vålerenga-spiss Bengt Sæternes fulgte også rettssaken med interesse. Han hadde selv Baardsen som agent frem til han signerte for Club Brugge. Angriperen hevder at Baardsen endret en dato i kontrakten hans.

Nå varsler Baardsens advokat, John Christian Elden, at Drillo og Sæternes vil få et brev i neste uke, der advokaten vil vite om de to erkjenner erstatningsansvar for å ha ærekrenket hans klient. De to skal også få muligheten til å trekke tilbake uttalelsene for å unngå å bli trukket for retten.

- Nå blir det vår hovedoppgave å gjenopprette min klients gode navn og rykte. Da må vi gripe fatt i de mest hårreisende uttalelsene som kom i forbindelse med rettsoppgjøret, sier Elden ifølge VG.

John Christian Elden og Einar Baardsen  (Foto: Hansen, Alf Ove/SCANPIX)
John Christian Elden og Einar Baardsen (Foto: Hansen, Alf Ove/SCANPIX)

Drillo og Sæternes venter på brevet
Egil Olsen ville ikke kommentere mulighetene for injuriesøksmål.

- Jeg tror jeg venter på brevet fra Elden før jeg sier noe, sier landslagssjefen til VG.

Det samme gjør Sæternes.