Berbatov  (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
Berbatov (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
GUDFAREN: Dimitar Berbatov forsøker å blåse ut røyken som sitt store forbilde, Andy Garcia i Gudfaren III.  (Foto: Darren Staples/REUTERS)
GUDFAREN: Dimitar Berbatov forsøker å blåse ut røyken som sitt store forbilde, Andy Garcia i Gudfaren III. (Foto: Darren Staples/REUTERS)

Berbatov vil forandre seg

Bulagareren føler ikke at han passer helt inn i Manchester United.

Dimitar Berbatov innrømmer at han må forandre seg for å passe inn i Manchester United. Spissen klarte ikke å leve opp til forventningene i sin første sesong etter at han kom fra Tottenham for rundt 300 millioner kroner.

- Det er min feil
28-åringen scoret bare ni ligamål og ble kritisert av Uniteds trofaste tilhengere.

- Det er min feil, ikke deres. Det er jeg som må forandre meg. Manchester United er klubben deres, og de har behandlet meg perfekt siden jeg kom, sier Berbatov ifølge Sky Sports.

- Jeg er bare Dimitar
Bulgareren var misfornøyd etter sitt første år i klubben.

- Jeg skuffet meg selv det første året, det må jeg si. Det var et stort press på meg og kanskje jeg feilet. Jeg vil forbedre meg for disse supporterne. Man må huske på at de er vant til de beste; Best, Charlton og Cantona. Jeg er bare Dimitar. Jeg har mange målgivende, men jeg må score flere mål. Jeg vet ikke hva jeg gjør feil. Kanskje det er uflaks, kanskje det er meg? Hvem vet? Jeg har vært våken flere netter og tenkt på hva jeg kunne gjort annerledes.