jon (Foto: Scanpix, © ALM)
jon (Foto: Scanpix, © ALM)

Reality-pappa kaster ut TV-crewet

Mener det er skadelig for de åtte barna.

Den amerikanske TV-stasjonen TLC sente onsdag ut en pressemelding hvor de forklarte at Jon Gosselin ikke kommer til å være en av hovedpersonene i «Jon & Kate Plus 8».

Fra nå av skulle realityserien bare hete «Kate Plus 8», og handle om Jons fraseparerte kone Kate og deres åtte felles barn.

Les mer: Kastes ut av sitt eget realityshow

Dette har fått åttebarnsfaren til å rase, og ifølge TMZ.com, ønsker han nå å stanse hele innspillingen av realityserien.

- Barna hans klager

Gosselin hevder at filmingen er skadelig for barna hans, og han truer nå med å sette politiet på saken hvis ikke produksjonen blir stanset.

- Jon har pratet med TLC lenge nå om å redusere produksjonen og å fortsette kontrakten hans - fordi det har kommet i veien for familien hans. Barna hans klager, sier Jons manager Mike Heller til People.com.

Og:

- Det har skadet forholdet han forsøker å ordne med kona - han forsøker å komme sammen med henne som en forelder. De er moren og faren til barna sine, men de kommuniserer via tekstmeldinger.

(artikkelen fortsetter under bildet)

22
  (Foto: Scanpix, © JMM)
22 (Foto: Scanpix, © JMM)

Derfor ble han kastet ut

Årsaken til at Jon ble kastet ut av realityserien, var angivelig hans oppførsel den siste tiden.

- Når en ser på Jons oppførsel, var det ikke mulig at han kunne fortsette i serien og utgi seg for å være en kjærlig far. Ikke nå som alt denne dritten skjer, sa en kilde nær Jon til People.com onsdag.

Skal ha vært utro

Det siste året skal Jon angivelig ha vært utro med en kjendisjournalist, og dette skal ha vært årsaken til at Jon og Kate nå er separerte.

«Jon and Kate Plus 8» begynte på TV i 2007, og den femte sesongen av den populære TV-serien har hatt opp mot 9,8 millioner amerikanske seere.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag klokken 22.10

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)