Torsdag kveld fra Nydalen  Morten Ramm, Henriette Steenstrup, Else Kåss Furuseth, Henrik Thodesen, Odd Magnus Williamson (Foto: TV 2)
Torsdag kveld fra Nydalen Morten Ramm, Henriette Steenstrup, Else Kåss Furuseth, Henrik Thodesen, Odd Magnus Williamson (Foto: TV 2)

Torsdagsgjengen er tilbake

Premiere i kveld.

De er frekke, vågale og en tanke sprø. Ensemblet som tør å tale der andre tier er tilbake på TV 2. Nå med Henriette Steenstrup på laget.

Denne gangen har humorgjengen Else Kåss Furuseth, Odd-Magnus Williamson, Morten Ramm og Henrik Thodesen, fått et splitter nytt medlem i ensemblet. Og det nye medlemmet er skuespiller Henriette Steenstrup.

- Vi ringte jo en del rundt, og det var hun som sa ja, spøker Kåss Furuseth om sin nye kollega.

- Nei da. Helt oppriktig er Henriette den morsomste dama man kan tenke seg! Når man trenger en ny vokalist i bandet, hvorfor ikke ringe rett til Madonna? roser hun.

Selv ikke Triana Iglesias kunne ha utkonkurrert Henriette, ifølge Kåss Furuseth.

Da jeg hørte at Guri Solberg var smelt på tjukken, tenkte jeg: «Her har jeg en mulighet...», sier Steenstrup med glimt i øyet, og fortsetter:

- Det var kjempegøy å være gjesteprogramleder i programmet, så jeg forventer at det skal bli knakende moro å bli en del av ensemblet.

Se «Torsdag kveld fra Nydalen» er tilbake torsdag 1. oktober!

Se sketsjer med «Torsdag kveld»-gjengen her!

Bård Tufte skuffet. -Dette er drita uproft!

Jenny Skavlan avslører: - Vi har ikke ligget sammen.

Norges morsomste nettside? Klikk her og døm selv!