factor
factor

Her går «X Factor»-dommerne i strupen på hverandre

Høy temperatur på bootcamp.

«X Factor»-dommerne krangler så busta fyker når de skal bli enige om om de siste deltakerne som får gå videre fra bootcamp.

Se video øverst i saken!

50 skal bli 24

Det står 50 deltakere igjen i «X Factor». De skal nå bli 24, fordelt på tre kategorier: Åtte deltakere under 25 år, åtte deltakere over 25 år, og åtte grupper.

De 50 deltakerne skal fremføre en siste sang før dommen faller, og det gjelder å kontrollere nervene. Ikke alle klarer det, mens andre igjen klarer å vise seg aller best når det virkelig gjelder.

Krangling

Etter at alle har sunget må dommerne bli enige om hvilke 26 som skal ut, og hvilke 24 som er med videre. Og her må hver enkelt dommer slåss med nebb og klør for sine favoritter.

- Bootcampen var utrolig spennende, men også frustrerende fordi vi dommerne ble hissige når vi forsvarte våre favoritter. Det ble ganske hett, for å si det sånn! Men til syvende og sist så gikk de beste videre, sier «X Factor»-dommer Peter Peters.

Jan Fredrik Karlsen bekrefter at temperaturen ble høy under utvelgelsen.

- Ja, kjedelig var det ikke. Vi er alle tre veldig sterke personligheter, og fighter sterkt for det vi brenner for. Men vi har respekt for hverandres meninger, så da er det ikke noe problem at vi av og til er uenige, sier Karlsen.

- Jan Fredrik ble fredsmegler

Programleder Charlotte Thorstvedt satt på bakrommet og fulgte krangelen med stor interesse.

- Det slo virkelig gnister. TV-seerne er jo vant til at Jan Fredrik er engasjert, men i «X Factor» sitter han sammen med to andre som ikke står noe tilbake når det gjelder å slåss for sine favoritter. Det var egentlig Mira og Peters som kjempet hardest. Jan Fredrik måtte nesten innta rollen som fredsmegler, ler Thorstvedt.

Fredag klokken 20.00 får du se hvordan det går.

Les mer om «X Factor» her!

Se «X Factor» på TV 2 fredag klokken 20.00 og 21.40!