DREAM TEAM: Carsten og Elena har funnet en formel som funker, både på trening og på parketten. (Foto: Thomas Reisæter/)
DREAM TEAM: Carsten og Elena har funnet en formel som funker, både på trening og på parketten. (Foto: Thomas Reisæter/)

Carsten gjør Elena myk

- Kanskje hun bare har blitt litt mildere med årene, spøker Carsten.

Da Elena Bokoreva Wiulsrud debuterte i «Skal vi danse»-sammenheng i fjor ble hennes russiske disiplin raskt et tema både blant dansere og dommere.

Sammen med Gaute Ormåsen danset hun seg til en fjerdeplass i konkurransen, men det var ikke uten beintøffe treninger - noen ganger ispedd litt dramatikk.

Les mer: Elena: - Prøver du å drepe meg?

Kan det være alderen?

Til tross for at det fortsatt er tidlig i sesongen fremstår Elena som noe mykere når hun nå danser med TV 2 Sportens Carsten Skjelbreid. Det blir til og med tid til litt tull og tøys på trening.

- Jeg har ingen forklaring på hvorfor hun er mildere. Men det er jo bra! ler Carsten når tv2underholdning.no konfronterer han med observasjonen.

- Kanskje det er det at jeg hører etter hva hun sier og at det derfor blir lettere for henne. Eller kanskje det bare er sånn at man blir mildere med årene, spøker han.

Tok over kameraet

I videoen overfor får du et eksklusivt innblikk i treningstiden til danseduoen, hvor latteren sitter løst.

- Han kameramannen la igjen kameraet og da tenkte jeg at jeg skulle bruke det litt. Jeg vet jo godt hvordan man opererer et slikt kamera, forteller Carsten om episoden.

For noen kan det å være foran kamera være ekstra nervepirrende. For Carsten er det dagligdags, men det å danse for åpent kamera på lørdagskvelden, det er skremmende også for ham.

- Det å danse «live» på den måten er virkelig en nervepåkjenning. Det er ganske stille i korridoren før sending, forteller han og legger til:

- Det er en personlig utfordring, men hvis du klarer å holde nervene her...

Les også: Tøffe tak for danse-Ole

Les også: Egor blir Trianas nye dansepartner

Ante ikke han kunne danse

Carsten har seilt opp som favoritt etter topplasseringer etter de to første programmene. Var han selv klar over at han var så flink til å danse?

- Jeg, nei! Ikke i det hele tatt. Men som jeg sier: jeg kan jo ikke danse som sådan. Jeg kan bare fremføre de 90 sekundene med dans som Elena lærer meg.

Carsten tror han vet hva som gjør Elena og han selv til et godt team.

- Jeg tror det har mye å si at det er to konkurransemennesker som danser sammen. Vi har begge et voldsomt vinnerinstinkt. Også har vi jobbet mye med de tingene som gjør at det ser bra ut, forteller han.

Sliter med den emosjonelle delen

Nå er Carsten og Elena klar for rumba. Ganske klare i det minste.

- Vi har jo ikke noe valg! ler Carsten.

- Trinnene sitter, jeg sliter mer med å få det til å se emosjonelt bra ut.

Om Carsten får den siste viktige biten på plass ser du i lørdagens «Skal vi danse» på TV 2 fra klokken 19.30.

Les alt om «Skal vi danse» her.