FYRRIG SAMBA: Svein og Nadya sikret seg en plass videre i konkurransen med sin samba. Nå står tango på agendaen. (Foto: Thomas Reisæter/)
FYRRIG SAMBA: Svein og Nadya sikret seg en plass videre i konkurransen med sin samba. Nå står tango på agendaen. (Foto: Thomas Reisæter/)

- Nadya er vidunderlig i sin tilnærming til mitt kaotiske indre

Danse-Svein mener han trenger all den hjelpen han kan få.

At Svein Østvik har innlevelse så det holder er det ingen tvil om. Og det skulle man jo tro var en god ting når man skal svinge seg på parketten foran hele Norge.

Får beskjed gang etter gang

Den gang ei. Nå står tango på agendaen og treningen - som dansen - er denne uken fyrrig.

- Jeg får beskjed, gang etter gang. «Nei, Svein. Ikke lev deg inn. Du mister jo absolutt alle trinn!», skriver Svein i sin danseblogg.

Dersom han får leve seg inn slik han aller helst vil blir det trøbbel både for Nadya, han selv og de som lager Skal vi danse.

- Når jeg lever med havner jeg utenfor skjermen. Kameraene klarer ikke følge fordi jeg plutselig lager min egen dans, uten samling og sans - og selskaps dans er ikke sånn.

Les alle dansebloggene her.

Nadya vil vise frem Svein fra hans beste side

Heldigvis vet Nadia hvordan hun skal temme Svein.

- Nadya er vidunderlig i sin tilnærming til mitt kaotiske indre! Hun skjønner mer og mer hvordan hun skal få meg til å klare å kontrollere min villskap, så det ikke skal føre til tap av trinn.

- Vi danser jo tross alt innimellom kinn mot kinn. Hun vil så gjerne vise dere alle at jeg kan være både vill og tam - elegant og forførende - og ikke minst av alt kunne føre henne som en mann!

Les hele blogginnlegget her.