Rafael Benitez  (Foto: IAN KINGTON/AFP)
Rafael Benitez (Foto: IAN KINGTON/AFP)

«Jeg har aldri sett Liverpool så dårlige»

Rafael Benitez med kraftsavle etter nederlaget mot Fiorentina. - Vi har aldri spilt dårligere, sier han.

Fernando Torres (Foto: ALBERTO PIZZOLI/AFP)
Fernando Torres (Foto: ALBERTO PIZZOLI/AFP)

Liverpool skapte knapt nok målsjanser og tapte tirsdag kveld 0-2 mot Fiorentina. Stjerneskuddet Stevan Jovetic scoret målene for italienerne, men 19-åringen kunne raskt scoret sitt hattrick hadde hadde han vært enda mer effektiv.

Etter kampen var det en rasende Rafael Benitez som møtte pressen. Spanjolen mente Liverpool aldri hadde spilt dårligere så lenge han har vært manager i klubben.

Bytte ut Liverpool-spillere? Spill Ch League-manager nå

- Aldri sett det verre
- Jeg har aldri sett vi slite så mye som vi gjorde, spesielt i første omgang. Det var en elendig prestasjon, sa Benitez på pressekonferansen etter kampen.

Og:

- Vi gjorde ingenting av det vi snakket om vi skulle gjøre på forhånd. Vi var veldig, veldig dårligere, sukker Liverpools populære manager.

- Gjorde det lett for dem
Han mener Liverpool-spillerne gjorde det enkelt for Fiorentina og dominere kampen.

- Når du gjør så lette feil som vi gjorde, så må du betale for det. Det var akkurat det vi gjorde. I andre omgang endret vi på ting, og gjorde det bedre. Men da var det for sent, tordner Benitez.

Unggutten Jovetic herjet i perioder med Liverpools forsvar. Anfield-klubben var ifølge kamprapportene heldige som slapp unna med kun to baklengs.

Kampen i gruppe E kunne endt med utklassingssifre til Fiorentina.

Oppvaskmøte og revansje
- Vi visste at Jovetic var en god spiller, og vi var klar over at han kom til å utgjøre en trussel. Men vi gjorde ting svært lett for ham, sier Benitez.

Nå lover Benitez oppvaskmøte - og deretter revansje for den pinlige forestillingen mot Chelsea på Stamford Bridge i Premier League søndag.

- Dere vil se et helt annerledes Liverpool-mannskap mot Chelsea i ligaen, lover Benitez.