Juande Ramos  (Foto: Victor R. Caivano/AP)
Juande Ramos (Foto: Victor R. Caivano/AP)

Går for hjemmeseier i Moskva

Sjekk onsdagens dobbel fra TV 2 Sporten.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 30.september, frist kl. 18.25:
13 CSKA Moskva-Besiktas (0-1) H 2,65
53 Newcastle-Queens Park Rangers H 1,50

Totalodds: 3,98

Hjemmeseier på Luzhniki Stadium
Champions League. Juande Ramos har overtatt roret i CSKA Moskva. De tapte 1-3 borte mot Wolfsburg i sin første kamp i denne gruppen. De dominerte imidlertid store deler av andre omgang og kunne fått med seg poeng, men ble senket av tremålsscorer Grafite. Russerne er som alltid langt sterkere hjemme, i siste hjemmekamp i serien ble Dynamo Moskva slått 3-0. Ramos har en skadefri tropp til disposisjon.

Besikta tapte 0-1 hjemme mot Manchester United i sin åpningskamp. I den hjemlige tyrkiske serien har de skuffet stort, og ligger på 11.plass etter kun en seier på seks kamper. Sist ble det 0-1-tap hjemme mot Kayserispor. Recber (k), Toraman (f) og Ferrari (f) er skadet.

CSKA Moskva er sterke hjemme, og mot formsvake Besiktas spiller vi H med 0-1 fra start på Luzhniki Stadium i Moskva.

Magpies imponerer
Championship. Mange fryktet at nedturen ville fortsette når Newcastle måtte ta den tunge veien ned til Championship etter forrige sesong. Det har foreløpig vært ubegrunnet og the Magpies topper tabllen. Lørdag ble det 4-0-seier borte mot Ipswich, etter tre mål av Kevin Nolan. Hjemme på St James`Park har de ikke avgitt poeng og står med fire strake seirer. Coloccini (f), Taylor (m) og Barton (m) er ute. Gutierrez (m) og Guthrie (m) er tilbake.

QPR har hevet seg etter en svak sesongstart og er ubeseiret på de fem siste seriekampene. Lørdagens 5-2-seier hjemme mot Barnsley gjør at de nærmer seg playoffsonen. Manager Jim Magilton må fortsatt klare seg uten Hall (f), Ainsworth (m), Cook (m) og Balanta (a).

Vurdert av Tage Barstad