Da damene dro, Marie, Michael
Da damene dro, Marie, Michael

Michael prøver å nyte alenetilværelsen

- I dag har jeg ikke savnet dere sååå mye.

Røyrvik-paret Michael Terning og Marie Sneeggen blogger fra opplevelsen med «Da damene dro». Hun skildrer ferielivet med datteren Madeleine og resten av damene, og han skriver blogg om hvordan det er å være igjen i Røyrvik.

Les hele «Da damene dro»-bloggen her

- Dette må nytes

Michael har flere ganger beskrevet savnet etter jentene sine, men denne dagen går det bedre.

- Våkna klokken 12.00 i dag med tv-en på ... Igjen. Fant ut at det kanskje var på tide å finne timer-funksjonen på tv-en. Resten av dagen gikk med på finsikte formen i godstolen. Det ble mye høy musikk, gode filmer og masse, masse Xbox. Jeg beklager Marie og Madeleine, men i dag har jeg ikke savnet dere sååå mye. Kun når jeg fant ut at det var på tide å køyen i 24-tiden. Sant skal være sant, jeg tenkte en del på dere, men tanken sluttet som regel med at «... Dette kan jeg ikke gjøre når dere er hjemme, så dette må nytes», skriver Michael i bloggen.

- Verdens nydeligste datter

Marie på sin side har endelig fått kommet litt ut i solen.

- I dag ble det arrangert en tur for de som ville til Kemers sandstrand. Her var det litt lettere å arrangere solseng i forhold til skygge. Nå fikk jeg muligheten til å få litt sol, mens jeg hadde Madeleine nær meg i skyggen, skriver Marie i bloggen.

Kontakten med Michael hjemme er via mobil, og Marie sendte et bilde av Madeleine da hun hadde lagt seg for kvelden.

- Måtte bare sende bilde til Michael og vi ble enige om at vi hadde verdens nydeligste datter. Som om ikke alle foreldre synes deres barn er verdens nydeligste!

Les hele blogginnlegget fra Røyrvik - og fra Tyrkia her.